Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Klub lektorů a přátel dětského divadelního studia Dětské divadelní studio

Teraristická společnostpořádání - setkání herpetologů a teraristů

Občanské sdružení se zaměřením na parašutismus

OPIM o.s. - Organizace na podporu integrace menšin Posláním OPIM o.s. je šířit povědomí o lidských právech a pomáhat českým občanům a menšinám žijících v ČR skrze vzdělávací a informační programy a společenské aktivity poznávat svá práva a umět se jich domoci. Nabízíme lidskoprávní školící kurzy na několika úrovních a integrační programy ...

Služby personální agentury Podpora - začínající výtvarní umělci a umělci národnostních menšin v ČR Prodej - obrazy Podpora - začínající výtvarní umělci a umělci národnostních menšin v ČR.

Sdružení studentů a absolventů

Občanské sdružení - křesťanské sdružení mladých lidí

Pořádání sportovního a rekreačního létání, provoz správní činnosti sdružení.

Pořádání dětských táborů. Volnočasové akce pro děti.

Český výbor pro Unicef. UNICEF (Dětský fond OSN) je hlavní světovou organizací, která se zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje.

Česká muay - thai asociace - sdružování zájemců o thajský box

Poskytování informačních, poradenských a konzultačních služeb v oblasti měření a zkoušení..

Zájmové sdružení. Česká lesnická společnost. Podpora ochrany přírodního prostředí, péče o lesní bohatství, přispívání k rozvoji hospodaření v lese..