Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Svaz zabývající se sportovním i rekreačním potápěním, focením pod vodou. Sdružuje instruktory a pořádá různé akce.

Hájení zájmů pacientů, příprava zákonů, vyhlášek a účast na dohodovacích řízení.

Podpora, šíření a rozvíjení myšlenek a hodnot, nezbytných pro fungování svobodné společnosti.

Dům dětí a mládeže. Kroužky: - KERAMICKÁ SEKCE - UMĚLECKÁ A JAZYKOVÁ SEKCE - SPORTOVNÍ SEKCE - HUDEBNÍ SEKCE - TECHNICKÁ SEKCE.

Nevládní nezisková organizace, zabývající se pomocí azylantům a cizincům dlouhodobě žijícím na území ČR. Klientům poskytuje zdarma právní a sociální poradenství a podporuje komunitní aktivity.

TEREZA - sdružení pro ekologickou výchovu patří mezi nevládní, neziskové organizace s celostátní působností. Programy pro školy, kroužky, semináře a poradenství. Ekologická výchova, výukové programy pro školy, školní ekologickoé projekty, zájmové kroužky, festivaly v Prokopském údolí, knihovna, videotéka.

Politická, nestranická a nezávislá organizace sdružující účastníky národního odboje za osvobození ve druhé světové válce.

MSDU OS je právním nástupcem ROH. Je dobrovolným společenstvím odborových svazů s působností v České republice a je vlastníkem majetku a nositelem práv a závazků po bývalém ROH.

Poslání nadace Nadace posiluje rozvoj neziskového sektoru, dárcovství a dobrovolnictví, a tím přispívá k rozvoji občanské společnosti a k evropské integraci. Podporuje takové neziskové organizace, které poskytují pomoc ohroženým a znevýhodněným skupinám, hájí lidská práva, demokratické hodnoty, přispívají k vzájemnému soužití a toleranci menšin ...

Poradna pro handicapované. Poradenství, konzultace, informace, kontakty . Další možnosti spolupráce např. s organizacemi a OS: -spolupráce se s podobně zaměřenými subjekty -předchozí nebo následná péče o klienty -rozšíření nabídky pro klienty -občanská sdružení -úřady, organizace veřejné správy -soukromé firmy "osoby i ...

Účel a cíl nadace: Nadace je zřízena za účelem shromažďování a účelného využívání finančních a dalších prostředků k podpoře programů realizovaných v oblasti zdravotnictví a sociální péče. Jedná se o všestrannou podporu terapeutických programů a alternativních metod směřujících k opětné integraci duševně handicapovaných na území hlavního města ...