Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Zájmové sdružení Svaz výrobců a dodavatelů strojírenské techniky - SST

Vzdělávání v oblasti aerobiku, fitness a wellness. Hlavní vzdělávací program. Mezinárodní škola Fisaf akreditovaná Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a garantovaná celosvětovou mezinárodní organizací FISAF (Mezinárodní federace sportu, aerobiku a fitness). Kurzy dle mezinárodního vzdělávacího programu FISAF pro širokou ...

Sdružení zaměřující se na přímou práci s osobami s mentálním postižením a jejich rodinami. Organizování akcí, které zviditelní osoby s mentálním postižením a zkvalitní jejich život.

Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů. - náboženské semináře

Cílem nadace je podporovat vynikající studenty pražských vysokých škol, talentované mladé vědecké pracovníky a umělce a přispívat k rozvoji české společnosti a jejího hospodářství.

Provozování registru doménových jmen .CZ a 0.2.4.e164.arpa (ENUM) -zabezpečení provozu domény nejvyšší úrovně CZ - osvěta v oblasti doménových jmen.

Občanské sdružení: - léčebná pedagogika, sociální a umělecká terapie - waldorfská pedagogika - muzikoterapie - artterapie.

Česká psychoenergetická společnost (ČEPES): - dobrovolné, nezávislé, zájmové nepolitické občanské sdružení Psychoenergetika, léčitelství, telestézie, radiestézie, radionika-výzkum, přednášky, časopis, seznam léčitelů. Programy činnosti: - vzdělávání členů i veřejnosti, lékařské, léčitelské a telestézické kurzy, přednášky, ...

Svaz měst a obcí České republiky je dobrovolnou, nepolitickou a nevládní organizací, jejímiž řádnými členy jsou obce ve smyslu zákona o obcích. Základním cílem Svazu je hájit společné zájmy a práva obcí, sdružených ve Svazu.

Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů.

Dobrovolné sdružení zájmových kynologických organizací - chovatelských klubů, které se zabývají chovem a výcvikem psů a další zájmovou kynologickou činností.

Občanské sdružení působící ve prospěch rodin s dětmi se zdravotním postižením. Denní stacionář Akord: - poskytování ambulantní služby dětem, mládeži a dospělým ve věku od 6 do 45 let. - našimi klienty jsou lidé s mentálním postižením a kombinovanými vadami, kteří v důsledku svého postižení potřebují pravidelnou podporu druhé osoby v ...

Nezisková organizace -na základě dobrovolnosti sdružuje organizace, firmy a osoby, které provozují, projektují, budují, nebo vyvíjejí zejména: - zimní stadiony - chladicí zařízení pro ZS - zařízení pro osvětlování, ozvučeni, vytápění a další doplňková zařízení pro ZS - stroje na úpravu ledových ploch - další zájemce o účast ve Sdružení.

Jsme tu proto, abychom zlepšovali kvalitu života celé společnosti tím, že budeme přispívat svou humanitární činností k řešení problémů seniorů, kterým umožníme aktivně a smysluplně žít v jejich vlastním domově tak dlouho, jak je to jen možné a budeme je provázet podzimem života tak, aby se nikdo za své stáří nemusel stydět.

Mezinárodní nezisková organizace usilující o dodržování lidských práv ve světě. Amnesty International je dobrovolným hnutím lidí z celého světa, kterým není lhostejné porušování lidských práv a chtějí se mu postavit. Amnesty mění svět - jen díky podpoře tisíců lidí z celého světa. Mezi cíle Amnesty International patří zejména: - ...

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

umělecké divadelní uskupení. Dříve pod názvem Uvidíme... nyní jako občanské sdružení Nepřijatelní, o.s.