Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Nadační fond pomáhá pacientům trpícím Alzheimerovou chorobou a usnadňuje jim podmínky k životu. Zařízením pečujícím o pacienty s Alzheimerovou chorobou i rodinám daruje čističky vzduchu Therapy Air iOn, které zlepšují hygienické podmínky pacientů a vytváří jim důstojnější prostředí.

V našem centru je herna pro děti od narození do cca 7mi let, využít můžete hlídání profesionální tety za velmi příznivé ceny. Připravili jsme pro vás mnoho zájmových kroužků a aktivit například: angličtina pro děti i dospělé, cvičení maminek s dětmi, přednášky o výživě, taneční a pohybový kroužek a tvořivé dílničky. Zprostředkujeme vám také ...

ČSLH, český svaz ledního hokeje, český hokej. Vedení hokejového programu České republiky, klubů, hráčů, trenérů a rozhodčích.

APK LH Hokejová asociace je zájmové sdružení právnických osob - profesionálních hokejových klubů - založené za účelem zvýšení prestiže nejvyšších soutěží České republiky a hokeje jako takového. APK LH zároveň reprezentuje postoj profesionálních klubů ČR, prosazuje jejich zájmy a vytváří pro kluby servis, asistenci a podporu v záležitostech ...

Borůvka Praha o.p.s. je pražská nezisková organizace, která pomáhá dětem i dospělým s tělesným postižením zapojit se do běžné společnosti. Svým klientům pomáháme v průběhu celého života. S dopravou do škol, tréninkovým pracovním programem a také hledáním pracovního místa.Provozujeme komunitní centrum, obchůdek Borůvka, dílnu švadlen, ale také ...

Činnost: - nabídka pomoci lidem s roztroušenou sklerózou formou zdravotní rehabilitace a sociálního poradenství.

Služby -, sociální a psychologická pomoc uprchlíkům a ostatním cizincům na území ČR - podpora integrace cizinců.

Spolek Tempus ludi, z.s. se věnuje organizování volnočasových aktivit především pro dospělé - tanečních aktivit a larpů.

Česká obec sokolská Odbor všestrannosti: tel. 257 314 176 Odbor sportu: tel. 257 007 387 Ústřední škola ČOS: tel. 257 007 259 Vzdělavatelský sbor ČOS: 257 007 274 Tiskové oddělení: 257 007 332 Propagace, marketing: 257 007 332 Organizační oddělení: 257 007 244 Bazén: tel. 257 007 399 Prodejna ČOS: tel. 257 007288 Hostel: 257 007 340, ...

Jsme spolek, který v roce 1997 založila skupina lidí s hlubokým sociálním cítěním. Motivací ke vzniku organizace byla touha poskytnout a zajistit lidem se zdravotním handicapem co nejkvalitnější způsob života. Jejich myšlenka se podařila uskutečnit a dnes je zde fungující spolek pomáhající mnoha zdravotně postiženým občanům.

Činnost: - podpora jachtařských projektů v České republice.

Občanské sdružení: -pořádání zážitkových akcí

Sdružování podnikatelů, rozvoj středního podnikání.

Agentura zaměřená na rozvoj osobních a profesních schopností na trhu práce.

Šíření kulturního dědictví Alfonse Muchy v České Republice a v zahraničí.

Nadace podporuje vzdělávání a práce studentů, doktorandů a mladých pedagogů v oboru stavebních ocelových konstrukcí na Českém vysokém učení technickém v Praze.