Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Pražský literární dům autorů německého jazyka: - nadační fond - knihovna

Dětské tábory - celoroční volnočasové aktivity pro děti a mládež

Činnost: - klubem majitelů a ředitelů firem

Adopce afrických dětí, projekt pomoci na dálku Stavba a zřizování škol v Guineji Posláním organizace je šíření humanistických myšlenek a ochrana lidských práv formou rozvojové spolupráce, kulturně společenské činnosti a rozšiřováním informovanosti na nevýdělečném základě. Snažíme se o zvyšování veřejného povědomí o situaci v rozvojových ...

Uvedení japonské kultury do ČR, rozvoj poznání a porozumění. Podpora zájmu Japonců o českou kulturu a integrace japonské komunity.

Jsme nevládní, nezisková organizace se statutem nadace. Posláním nadace je trvale zlepšovat a harmonizovat vztah člověk – zvíře – životní prostředí, hájit zájmy a práva zvířat, pomáhat zmírňovat utrpení a zajišťovat přijatelné životní podmínky zvířat v lidské péči, držených v zajetí i zvířat volně žijících.

Spolek ALLA DANZA se od roku 2006 věnuje studiu a veřejné prezentaci Evropského tanečního umění 15.–19. století (tzn. gotika, renesance, baroko a doba národního obrození). Pražská centrála se roku 2012 rozrostla o pobočku v Brně, která se specializuje na francouzské dvorské baroko 17./18. století.

Otevřené sdružení lidí se zájem o sport, dobrodružství a posouvání hranic. Projekt Cvičíme v práci. Školení, kurzy, outdoor i indoor aktivity. Akreditovaná akademie fitness, profesionální tým sportovců, lékařů, trenérů a koučů.

Občanské sdružení pro minimalizaci společenského znevýhodnění dětí z dětských domovů a zvýšení kvality jejich života

Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností na celém území České republiky.

Činnost Unie otců ČR upravují stanovy. Stručně lze říci, že podstatou a cílem je úsilí o optimální fungování rodiny a plnohodnotná výchova dětí, a tím i příštích generací. Moderní odborná literatura nám ukazuje, k jakým ztrátám a škodám u mládeže dochází, nepodílí-li se na výchově otec a to bez ohledu na společenské zřízení. Že u nás v posledních ...

Občanské sdružení Chovná stanice specializovaná na dravce a sovy Programy environmentálního vzdělávání pro školy

Cílem Fokusu je pomoci lidem s duševním onemocněním žít plnohodnotný život ve společnosti.

Činnost SiS spočívá především v práci členů Společnosti v rámci odborných skupin a komisí, dále v pořádání odborných akcí pro širokou veřejnost a v ediční činnosti. podpora a rozvoj silikátového oboru

Občanské sdružení Společnost Parkinson bylo založeno v roce 1994 z iniciativy lékařů Neurologické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze. Již téměř dvacet let všestranně pomáhá nejen nemocným Parkinsonovou chorobou, ale také jejich rodinám a blízkým. Společnost organizuje pro parkinsoniky rekondiční pobyty a v rámci 22 regionálních klubů po celé ...

Kacubó Kenrikai je občanské sdružení zabývající se japonským bojovým umění Kendó. Kacubó Kenrikai je členem České federace Kendó. Je to nejstarší Kendó dódžó u nás v ČR. Kacubó znamená "žízeň po sebezdokonalení" a Kenrikai "společnost meče".

Svaz poskytující informace o Pražských klubech Karate, které jsou součástí PSKe, trenérech, zkušebních komisařích, rozhodčích, závodech a závodnících.