Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Sběratel nálepek od ovoce. Výměny nálepek.

Služby: - chovatelské sdružení - vydává potvrzení o původu zvířat - stanovuje chovný cíl a standard plemene - stanovuje parametry pro výběr plemenných zvířat.

Svaz vznikl jako nezávislá dobrovolná, nepolitická a otevřená zájmová organizace, která sdružuje zaměstnavatelské a podnikatelské subjekty, působící ve všech základních i příbuzných oborech dopravy.

Dobrovolné občanské sdružení fotografů a příznivců fotografie, které navázalo na dlouholetou tradici Svazu Československých fotografů.

Svaz českých filatelistů (SČF) sdružuje asi 500 klubů filatelistů, 150 kroužků mladých filatelistů a specializované odborné společnosti a sekce.

SVAZ ČESKÝCH A MORAVSKÝCH VÝROBNÍCH DRUŽSTEV. Výrobní družstva mají v České republice více než 100letou tradici a jako představitelé malého a středního podnikání si stále udržují významnou pozici v české ekonomice. Základním předmětem činnosti je výroba a prodej širokého rozsahu spotřebního zboží, stavebních prvků, strojů a nástrojů, potřeb pro ...

Spolek zabývající se specifickou prevencí pro žáky ZŠ a studenty SŠ.

Sdružení turistických a tábornických oddílů. Oddíl Lvíčata tel.: 776 593 877 Oddíl Záře: tel.: 603 817 630

Občanské sdružení - služby v komunitě - zvyšování kvality života občanům a moc překonat jim nepříznivé životní situace

Služby: -vzdělávání, zaměstnávání pro zdravotně postižené v chráněných tréninkových dílnách.

Služby - grafické práce - ilustrátorské a malířské práce