AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kovarik Hockey Academy s.r.o. vyvíjí mladé hokejové talenty pomocí americké metody. Chystá různé kempy, které vylepšují celkové schopnosti mladých hokejistů. Aktuální přehled událost můžete sledovat na fb nebo insta profilu .

Koordinátor BOZP Poskytování služeb koordinátora BOZP na staveništi, poradenství a zpracování příslušné dokumentace.

Služby: - překlady a tlumočení - jazykové kurzy - trainingy a školení - prodejní, managerské, komunikační dovednosti - právní minimum - assesment centrum....

Ing. Jaromír Pokoj poskytuje poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologie. Zabýváme se ekologickým poradenstvím a analýzou v posuzování vlivů na životní prostředí. Působíme také v oblasti nakládání s chemickými látkami a bezpečností práce.

Prodej, velkoobchod, e-shop: -galantérie pro švadlenky, krejčové -šicí potřeby -domácích šicí stroje značky Brother, Husqvarna, Pfaff, Lada, Janome -zastupujeme firmy KAI, Prym, Clover, Makower, Freunberg-Vliesstofe -nůžky -značky Kai, Prym Consumer, Clover MFG, MakowerUK, Freudenberg-Vliesstofe. -šicí a vyšívací stroje -Patchwork, šicí ...

Komplexní služby v oborech požární ochrany a bezpečnosti práce. Zpracování komplexní dokumentace PO - požární řády, požární evakuační plány, operativní karta, školení všech zaměstnanců atd. Revize přenosných HP, vnitřních a vnějších hydrantů. V oblasti BOZP - zpracování rizik, kategorizace práce, školení všech zaměstnanců, speciální školení - ...

Školení finanční gramotnosti zaměstnanců firem a žáků či studentů na základních a středních školách. Klientům poskytujeme pomoc v oblasti porozumění financím a jak s financemi správně zacházet v různých životních situacích. V oblasti osobních financí nabízíme pomoc s financováním bydlení, investicemi, spořením, pojištěním majetku a osob, úvěry.

V Jazykové škole LITE Brno se naučíte anglický jazyk snadno a rychle díky moderní a originální metodě LITE. Metoda LITE, jež je založena především na jednoduchých základech a je výhodná v tom, že Vás naučí anglický jazyk tak, jako když jste se učili rodný jazyk. Tedy zcela jedinečným a přirozeným způsobem. V hodinách to tedy zahrnuje ...

Martin Gajdoš, profesionální kouč, trenér a konzultant. Zaměřuji se na firemní a team koučink. Pořádám školení, semináře a workshopy zaměřující se na zlepšení firemní organizace, zvyšování produktivity a efektivity práce.

Pátrací a střežící služby Výcvik sebeobrany

Projekce, prodej, instalace, montáž, zřizování, školení, kurzy, semináře, poradenství, údržba, servis, oprava: -počítače -počítačové systémy a sítě -kabelové systémy pro počítače, strukturované kabeláže -výpočetní technika -hardware -počítačová sazba, grafika -telekomunikační a elektronická zařízení.

Jachting, loď, Brno. -námořní jachting -kapitánské kurzy -přeplavby, rekreační, skupinové -kondiční plavby -pronájem lodí z celého světa.

Velkoobchod, prodej, distribuce: - strukturovaná kabeláž Molex PN - datové kabeláže Catway - optické trubičkové rozvody Catway - datové rozvaděče - měřící přístroje pro kabeláže FLUKE networks - optické a metalické datové kabely ACOME Školení, certifikace, garance: - autorizovaný distributor Molex PN - autorizovaný distributor ...

Služby: - poradenství při zavádění, udržování systému dle norem a specifikací ISO. Nabídka školení, auditů a outsourcingu.

Komplexní služby: -požární ochrana -bezpečnost práce.

Pořádání - konference Pořádání - odborné kurzy - školení.

Služby, kurzy: - kiteboarding a snowkiting - teambuildingové akce

Psí škola. Psí výcvik: - všechna plemena psů - kurzy základní poslušnosti - k dispozici kompletní překážková dráha na AGILITY - zkoušky ovladatelnosti - příprava psů na výstavy a bonitaci

jazykové studio, kurzy angličtiny pro úplné začátečníky i pokročilé studenty Doučování angličtiny pro středoškoláky a vysokoškoláky

Jazyková škola s tradicí od roku 1990. Jako jediná škola v Jihomoravském regionu je členem mezinárodní organizace INTERNATIONAL HOUSE sdružující jazykové školy a vzdělávací instituce na celém světě. Profesionální pedagogické vedení školy. Kvalifikovaní lektoři s mezinárodní kvalifikací pro výuku angličtiny jako cizího jazyka (CELTA).

Cílem je: - rozvíjíme rukodělnou tvořivost našich členů - pořádáme kurzy zaměřené na rukodělné činnosti - pořádáme společenské a kulturní akce - zajistíme prezentace neziskových aktivit v kulturních informačních médiích aj.

Jazyková škola: - italština. Překlady a tlumočení z češtiny do italštiny a naopak.

Společnost Sodale, s.r.o. již od roku 2005 nabízí svým zákazníkům pomoc se správou a údržbou budov a jejích zařízení. Mezi naše služby patří revize, kontroly a zkoušky plynových zařízení, kotlů, tlakových zařízení a dále též odborné prohlídky kotelen či školení. Sídlíme na adrese Hybešova 726/42, Brno. Služby: - správa a údržba nemovitostí - ...

Služby, dokumentace, školící a vzdělávací činnost, revize, kontroly: - bezpečnost práce, ochrana zdraví při práci - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.