AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Certifikovaný specialista a koordinátor BOZP - kompletní služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - školení zaměstnanců - vypracování dokumentace BOZP - zastupování před orgány státní dozoru.

Lyžařské středisko - technické zasněžování - restaurace - ubytování přímo u vleku. Lyžařská škola.

Školení BOZP - kompletní servis v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - revize elektro, plynových a tlakových zařízení.

Umělecká agentura: - sbormistrovská a vlastní koncertní činnost - taneční kurzy, školení, přednášky a semináře

Vzdělávání, kurzy, rekvalifikační kurzy: - pro obsluhu řetězových pil a křovinořezů - kurz dřevorubců, obsluha a údržba motorových pil - pro majitele motorových pil - obsluhy lesních kolových traktorů - pro obsluhu lanovek a lanových systémů pro soustřeďování dříví

Služby: - archivace písemností - skartace písemností - pronájem nebytových prostor - úklidové Pořádání: - odborné semináře

Zpracování vnitřních směrnic bezpečnosti práce - další úkoly zpracování pracovních úrazů, kontroly BOZP. Vedení a zpracování základní dokumentace pořární ochrany směrnice, evakuační plán.

Reiki akademie: - kurzy - léčení

Služby: -počítačové poradenství -PC kurzy -tvorba webu -tvorba znělek -hudba do reklam -grafické služby

Jazyková škola. Výuka angličtiny pro děti i dospělé všech stupňů pokročilosti.

Eagle jazykové centrum. Výuka jazyků - angličtina - němčina - ruština - francouzština - španělština. Překlady a tlumočení.

Služby: - výuka angličtiny pro děti od 1 roku, dále pak pro děti školkového i školního věku

Těhotenské kursy: -cvičení v těhotenství podporující svalstvo k porodu -nácvik dýchání a tlačení -relaxační cvičení a plavání v bazénu -odborná příprava otců k porodu -příprava na péči o dítě. -šestinedělský kurs cvičení na úpravy postavy -odborné poradenství v oblasti antikoncepce. Léčba sterility: -metoda paní ...

Služby: -odborné poradenství v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP)

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Činnost: - služby v oblasti informačního systému Munis ( prodej, implementace, školení) - tvorba webových stránek

Rekvalifikační kurzy: -auditorské -účetnictví -daňové přiznání.

Jazyková škola - výuka cizích jazyků - jazykové kurzy skupinové, individuální, firemní, dětské - speciální kurzy s hlídáním dětí, pro seniory - jazykové pobyty s intenzivní výukou.