Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45 poskytuje předškolní a základní vzdělání s rozšířenou výukou tělesné výchovy a cizího jazyka. Naše škola se skládá ze základní devítileté školy sídlící na nám. Mikuláše z Husi a dvou mateřských škol, které se nachází v Táboře na ulici Dlouhá a Nábřeží. Součástí školy je také školní ...

Školička Lupáček je soukromá mateřská školka a jesle v Praze 4, poskytující komplexní péči pro děti od 1 roku do 7 let. Pohlídáme vaše ratolesti v řadovém rodinném domku se zahrádkou. Probíhá zde také výuka anglického nebo německého jazyka formou hry 2 x týdně.

Meridian International School (MIS) je mezinárodní anglická škola, jejíž ucelený vzdělávací systém se skládá z mateřské školy, 1. stupně základní školy a nižšího a vyššího gymnázia. Nachází se v klidné lokalitě Prahy 8 – Kobylisy, v docházkové vzdálenosti od stanic metra Ládví a Střížkov a tramvajové a autobusové zastávky Třebenická. V MIS ...

Mateřská škola a Základní škola Nový Kostel poskytuje předškolní a základní vzdělání v rozsahu první až páté třídy. Mateřskou školu navštěvuje zhruba 25 dětí a základní 21 školáků. Jsme venkovskou školou, která přizpůsobuje svůj provoz potřebám žáků a jejich rodičů. Mateřská škola: - jednotřídní školka - zařízení pro děti od 2 do 6 let i s ...

Základní škola a Mateřská škola Hlavice, okres Liberec, příspěvková organizace poskytuje předškolní a první stupeň základního vzdělání pro Vaše děti. Součástí školy je i školní jídelna s nabídkou pestré stravy. Základní škola, ZŠ, Hlavice 3: - první stupeň, 1. - 5. třída - kapacita 60 žáků. Mateřská škola, MŠ, Hlavice 48: - kapacita 25 ...

Jsme jednou ze školiček v síti kvalitních předškolních zařízení pro děti od 18ti měsíců celoročním provozem. Individuální přístup k dětem, odborný personál, vzdělávací programy, nadstandardní péče o děti.

Nabízíme výchovně vzdělávací program pro děti od tří let, večerní i noční hlídání. Součástí je výuka angličtiny a výtvarná dílna.

Dětské zábavní centrum, dětská herna. Restaurace. Pohádková školička Slůně: - exkluzivní předškolní vzdělávání pro 12 dětí. Solná křišťálová jeskyně.

Základní škola 1. - 9. ročník s ŠVP S Výpočetní technikou učení je hrou zaměřeným na využití ICT ve výuce. Ve škole je 9 běžných tříd a 9 tříd zřízených pro žáky s SVP. MŠ má 3 běžné třídy a 1 třídu zřízenou pro žáky s logopedickými problémy.

Základní umělecká škola: - hudební obor - literárně dramatické obor - taneční obor. Pobočky: - Štěpánov, Nádražní 232/5 - Velká Bystřice, 8. května 67 - Dolany 15 - Tršice 315 - Velký Újezd, Navrátilova 321 - Hlubočky, Olomoucká 116 - Velký Týnec, Zámecká 32.

Hlavním účelem organizace je poskytování výchovy a vzdělávání. Předmět činnosti je vymezen příslušným ustanovením zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání ( školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy k němu.

Základní škola. Mateřská škola.