Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Základní škola s družinou, ŠVP Škola s úsměvem Mateřská škola, ŠVP Cestou za poznáním do školy s úsměvem s kosem Bonifácem

Mateřská škola 5.května 1527, Rožnov p.R., příspěvková organizace poskytuje v souladu s údaji ve školním rejstříku předškolní vzdělávání a služby školního stravování.

Předškolní vzdělávání pro děti ve věkově smíšené skupině od 2 do 6ti let se zajištěním specifické, odborné péče pro všechny věkové skupiny.

Naše škola se nachází na okraji města Zábřeh. Jsme jedinou malotřídní školou v našem městě. Máme dvě třídy s 1.-5.postupným ročníkem. Součástí ZŠ je jedno oddělení školní družiny a dvě třídy mateřské školy – MŠ Rudolfa Pavlů a odloučené pracoviště MŠ Ráječek.

Soukromá mateřská škola pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami: - pro děti s kombinovaným postižením, autismem, poruchami komunikace a těžkými vadami řeči.

Naše mateřská škola je čtyřtřídní s celkovou kapacitou 100 dětí. Navštěvují ji děti ve věku od 2, 5 do 7 let. Je umístěna v samostatné dvoupatrové budově blízko středu města obklopena zelení ovocných zahrad a přilehlého parku. Z oken je možno sledovat vrcholky hor Jeseníků i její nejvyšší horu Praděd. Před školou je prostorná vybavená zahrada ...

Základní škola. Mateřská škola. Školní družina. Školní klub. Školní jídelna: - telefon: 571640100.

MŠ Marie Majerové Brno Mateřská škola - městská část Brno-sever. Jsme dvoutřídní mateřská škola, nacházíme se v příjemném, klidném prostředí sídliště Lesná. Budova je jednopatrová, v přízemí je školní kuchyně a jedna třída. V 1. poschodí se nachází 2.třída a velká terasa. Součástí MŠ je velká zahrada s krytým pískovištěm.

Mateřská škola - soukromá, anglická mateřská školka: - programy pro děti od 18 měsíců do 6 let - 3 třídy, rozdělené dle věku dětí - terapeutický koutek pro ty nejmenší. Výuka je vedena pomocí her, obrázků, knížek a didaktických pomůcek Nabídka aktivit: - pravidelné návštěvy solné jeskyně - jízda na koni - bazén - v zimě ...

Jsme soukromá miniškolička (jesličky )pro děti od 1, 5 do 6 let s kapacitou 25 dětí, již od roku 2010 zajišťujeme péči o děti s bohatým programem zaměřeným na individualitu dětí.Školička s maximálním počtem 6 dětí na 1 profesionální učitelku nebo zdravotní sestru.

Jsme soukromé zařízení pro děti předškolního věku od 2 do 6 let a zajišťujeme péči o dětí s bohatým programem a se zaměřeným na individualitu dětí. Hravou a zábavnou formou se podílíme společně s rodinou na rozvoji osobnosti dítěte a podporujeme nenásilnou integraci dítěte do kolektivu. Školička Domeček se nachází v klidné části Benešova u ...