Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Hledáte lékárnu, kde se k Vám bude personál chovat přátelsky a případně poradí při výběru léku? Lékárna Dentimed, s.r.o. je tou správnou volbou! Nabízíme prodej léků a léčiv jak na lékařský předpis, tak ve volném prodeji. Prodej zdravotnických potřeb. Provozujeme také e-shop. - léky, léčiva, farmaceutické výrobky, zdravotnické potřeby - ...

Vývoj a výroba léčivých přípravků na bázi kmenových buněk v režimu certifikované Správné výrobní praxe.

Internetový obchod : - veterinární přípravky

Distribuce léků a farmak a ošetřující kosmetiky UNIDERMA. Distribuce a prodej multivitamínových produktů: - Bloom - NATURESˇLIFE. - THERATECH

Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Pokratická lékárna. Lékárna U Černého orla.

Lékárna Korunka nabízí široký sortiment zboží za trvale přívětivé ceny. Máme bohatý věrnostní systém s mnoha benefity. Provozujeme profesionální dermatologické centrum. Nabízíme odborné poradenství a vždy přívětivý přístup.

Společnost s celosvětovou působností v oblasti péče o zdraví. Zaměřuje se na výzkum, vývoj, výrobu a prodej farmaceutických přípravků, nutričních přípravků, prostředků zdravotnické techniky a diagnostiky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva

Výroba: - farmaceutické speciality, bylinné čaje.

Lékárna. Provozovna: -Děčín, Tržní 135/21 tel.: 412531919.