Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Provoz lékárny. Výdej léčiv, homeopatik a veterinárních přípravků.

Lékárna ALMA. Měření tlaku, prodej léčiv a mastí.

Privátní lékárna. Prodej zdravotnických potřeb.

Zabýváme se zkoumáním léčivých prostředků. Pokud máte zájem se ohledně této oblasti dozvědět více, stránky Pro Solution jsou tady přesně za tímto účelem. Naši experti jsou tady kvůli tomu, aby pro vás poskytli veškeré užitečné data z oboru farmakologie.

Prodej farmaceutického zboží, kojenecké výživy a potravinových doplňků.

Lékárna. Prodej, příprava, výdej léků.

Lékárna. Internetový prodej, e-shop: -léky -léčiva

Lékárna zajišťující výdej léků a LP na recept, zdravotnických potřeb na poukaz, volně dostupné léky, LP a zdravotnické potřeby příprava LP, vetrinární léčiva, homeopatika, vitamíny a potravinové doplňky, dětská výživa, inkontinentní pomůcky

PRO.MED.CS Praha a.s. je přední česká nezávislá farmaceutická společnost s vlastní vědecko-výzkumnou základnou pro vývoj humánních léčivých přípravků. PRO.MED.CS se specializuje na výrobu tablet, potahovaných tablet a tobolek, jejichž denní produkce přesahuje 1, 5 milionů kusů. Portfolio zahrnuje zejména gastrointestinální, kardiovaskulární a ...

Zelená lékárna. Kompletní sortiment: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - doplňky stravy - vitaminy - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Služby: -Léčíme pomocí homeopatických léků -vyrobeny na přírodní bázi. Prodej: -homeopatická kosmetická -pleťová mléka -provozujeme on-line homeopatickou poradnu.

Lékárna. Prodej a výdej léčiv a doplňků výživy.

Vývoj phyto farmaceutických výrobků a kosmetiky.

Lékárna U Krále Jiřího. Prodej a výdej léků, potřeb a potravinových doplňků.