Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnický materiál. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Internetová lékárna + kamenné lékárny v Praze a středních Čechách. Možnost osobního převzetí a lékové poradenství. Objednávky můžete realizovat NON STOP - 24 hodin denně

Pod značkou MEDIPOINT® přichází na český trh první skutečně funkční systém pro exkluzívní a řízený přímý prodej vybraných vyhrazenýc léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a doplňků stravy mimo lékárenský segment. Reaguje tak na požadavky zákazníků rozšířit prodej vybraných, volně prodejných léků mimo toto tradiční prodejní místo. Aktuálně ...

Výdej léků na recept Příprava léků dle předpisu Medikamenty všeho druhu

Farmaceutický a chemický průmysl. Výroba: - nebezpečné chemické přípravky.

Na portálu www.e-Leciva.com najdete široký sortiment volně prodejných léčivých přípravků a doplňků stravy. KATEGORIE : - afrodisiaka - čaje - dentální hygiena - hubnutí - imunita - kosmetika a drogerie.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Prodej přístrojů pro osobní a profesionální rehabilitaci Magnetoterapie ARTROGEL - prodej přírodních oleogelů na klouby, cévy a záda a k masáži bolestivých míst

E-shop MOJE LÉKÁRNA . Maloobchod, prodej: - léky - zdravotnické potřeby

Lékárna - dietní výrobky bezlepkové - homeopatické léky alternativní medicína - kojenecká výživa - kosmetické výrobky - potravinové doplňky - veterinární přípravky měření tlaku - poradenství výživové - protikuřácké.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky -homeopatie -zdravotnický, obvazový materiál -kojenecká výživa -vitamínové přípravky -léčebná kosmetika.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotnické potřeby.

Lékárna - ústavní lékárna (Pavilon 13). Lékárna - výdejna u vrátnice (Pavilon 9 VSTUPNÍ): tel.: 566 801 565, po-pá 7-16

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -zdravotnické potřeby -homeopatika -vitamíny a potravinové doplňky -rostlinné přípravky -čaje -inkontinenční pomůcky -ortopedická obuv -dentální hygiena -značková kosmetika, dermokosmetika -sortiment dětského zboží.