Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
Medicprax, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

MUDr. Tereza Gottfriedová provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Jiří Pulec provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Silvie Pivničková provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

MUDr. Bohumila Rothová provozuje ordinaci praktického lékaře v Brně.

MUDr. Markéta Macková provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

MUDr. Šárka Kaňová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dospělé.

MUDr. Petr Tomandl provozuje ordinaci praktického všeobecného lékaře.

Společnost PediAHealth s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Společnost RVA Medico, s.r.o. - MUDr. Radovan Válek provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé. Poskytujeme služby praktického lékaře včetně návštěvní služby. Máme zvláštní zájem o onemocnění pohybového aparátu. Provádíme tejpování. Nabízíme závodní preventivní péči. Ordinace praktického lékaře pro dospělé: - praktický lékař pro dospělé ...

MUDr. Vlasta Kučerová provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Všeobecný praktický lékař pro dospělé. Poradenská činnost-léčba civilizačních chorob, redukce nadváhy, odvykání kouření, spotovní a alternativní medicína, osobní plány výživy, pitného režimu a pohybových aktivit, potravinové doplňky. Oxygenoterapie

Společnost PRAKTIMED - MUDr. Masný s.r.o. poskytuje odbornou léčebnou a preventivní péči v rámci praktického lékařství pro dospělé.

Společnost PediaMed Opava s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace. Ordinace i v Míkovicích.

Praktický lékař. Ordinace Kostelany nad Moravou: Tel: 572542412