Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Privátní lékařka. Ordinace: Krásensko 123, 683 04 tel: 517 385 451 mobil: 602 587 866 Ruprechtov 155, 683 04 mobil: 602 587 866

Praktická lékařka. Pobočky: Studnice 66, 683 08 mobil: 602587866 Polní 1/3, Vyškov.

Společnost TRATTAMENTO s.r.o. provozuje ambulanci pro dospělé vč. elektromyostimulační cvičení, ideální pro posílení celého těla.

MUDr. Jaroslava Hájková provozuje ordinaci praktické lékařky pro dospělé. Poskytujeme léčebnou a preventivní péči, odběry biologického materiálu a očkování. Pacientům nabízíme komplexní služby všeobecného lékařství včetně očkování, odborného poradenství a preventivních prohlídek. Ordinace praktického lékaře pro dospělé: - komplexní služby ...

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

Soukromá ordinace praktického lékaře PRO dospělé.

Nestátní zdravotnické zařízení Neurorehabilitační klinika AXON Zlín s.r.o. přebírá částečně aktivity ComplexTherapy Zlín. Fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Robotická rehabilitace: - neurorehabilitační léčba - dětská neurorehabilitace.

MUDr. Alena Krušinová provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace.

MUDr. Rula Machačová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

JMU Pro-Medical Clinic s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

HB MEDICAL s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Společnost AMBULANCE IPL s.r.o. poskytuje služby v oborech Všeobecné lékařství Pracovně-lékařské služby Interní lékařství

Zdravotnické služby: - praktické lékařství - diagnostická vyšetření - chirurgické výkony - bezbolestná liposukce - kosmetické služby - nadstandardní služby - lektorské služby.

MUDr. Jiří Rašovský, s.r.o. se zaměřuje na závodní preventivní péči a sportovní lékařství