Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Autorizovaný dealer firem: -ALCATEL, PANASONIC, SIEMENS. Velkoobchod, prodej, e-shop, servis, oprava: -telefony, faxy, modemy -záznamníky -kancelářská technika -telefonní automaty -telefony GSM -sekretářské soupravy. Prodej: -skútry, motorky, motorka, čtyřkolky. Montáž, servis, prodej: -komplexní řešení vnitřních počítačových a ...

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).

Správa IT pro malé a střední firmy. Individuální přístup v řešení jakýchkoli záležitostí spojené s IT. Nehledáte-li jen opraváře, ale partnera pro IT záležitosti, tak jste u nás správně.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Pokud hledáte někoho, kdo by navrhl webovou stránku ve WordPress, jste na správném místě. Jsme tým nadšenců, kteří staví WordPress stránky s vášní a s citem pro detail. Uděláme pro Vás responzivní web, který bude viditelný ve všech zařízeních.

Grafické práce Internetové aplikace - výroba - www stránky

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Služby: - webhosting - tvorba e-shopy

Služby: -tvorba a poskytování software -komplexní systém sociálně- ekonomických informací (zkr. SEI) v lesním hospodářství -ekonomický software pro podnikatelské i příspěvkové subjekty -zpracování ekonomických dat pro malé organizace (honební společenstva, živnostníci, malé společnosti).

Služby: -tvorba a poskytování software -komplexní systém sociálně- ekonomických informací (zkr. SEI) v lesním hospodářství -ekonomický software pro podnikatelské i příspěvkové subjekty -zpracování ekonomických dat pro malé organizace (honební společenstva, živnostníci, malé společnosti).

Činnost: - vývoj a výroba elektronických systémů - vývoj a výroba měřících systémů pro nedestruktivní zkoušky ocelových lan (defektoskopická kontrola), - tvorba softwaru pro snímání, ukládání a analýzu naměřených dat.

Činnost: - programování a tvorba webových stránek - mobilní weby a web design - údržba a úprava webových prezentací - pomoc s výběrem vhodné domény a webhostingu - sociální sítě & online marketing

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika. Další adresa: -Telč, 9.května 14, tel.:567213671, 567223543-5.

Jsme moderní a inovativní společnost, která poskytuje špičkové služby v oblasti informačních technologií, konzultací a inspekcí. Naše odborná expertíza se zaměřuje na průmyslové a investiční celky, energetiku, stavebnictví, finanční sektor a mezinárodní obchod.

Telefonní ústředny VoIP systémy Počítačové sítě Počítače a HW Zabezpečovací systémy Záznamové systémy Silnoproudé rozvody Komplexní řešení

IT služby: - opravy tiskáren - bezpečnostní systémy, kamery - pc správa, internetové připojení

Správa, prodej, servis výpočetní techniky.

Prodej: - spotřební, kancelářská a měřící elektronika - počítače - mobilní telefony - elektronické součástky - satelitní technika.

Ludvík Remešek nabízí IT služby na hodinu. Pomůžu Vám s Vašimi zařízeními, internetem, servery, poradím Vám při výběru nového zařízení, proškolíme Váš IT tým, a nejen to. Pracujeme především v Krnově, ale i v rámci celého Moravskoslezského kraje, po celé České republice.

Autorizovaný prodejce APPLE COMPUTERS, ADOBE, TEKTRONIX BY XEROX, MACROMEDIA, HANDSPRING. Služby: -prodej hardware, software-počítače -poradenství a konzultace v oblasti DTP*, PRE-PRESS, PRESS a VIDEA -návrh, realizace a správa síťových řešení (na bázi APPLE I PC) -bezdrátové sítě (AirPort, WiFi) -oprava, servis počítačů, ...

Služby: - webhosting - webdesign - firemní i osobní webová prezentace - programování aplikací pro internetové obchody, eshop.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -telekomunikační technika -výpočetní technika -dispečerské systémy -tarifikační systémy.

Komplexní dodávky informačních technologií do oblastí: -informatika, výpočetní, kancelářská a telekomunikační technika. Dodávky informační technologie (IT) na klíč pro firmy, podnikatele i soukromé osoby: -Internet/Intranet -hardware-síťové a serverové technologie, výpočetní a kancelářská technika, kompletní sortiment zboží, ...