Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Ubytování v soukromí v penzionu U Kazíků. Penzion se nachází v blízkosti Chateau Valtice a Valtického podzemí. Hosté mají k dispozici neplacené uzavřené parkoviště, přístřešek na kola, gril, venkovní posezení a vinný sklípek.

Penzion u Váňů - MVDr. Lenka Váňová nabízí klidné, rodinné ubytování v malebné obci Benecko. Kapacita penzionu je deset lůžek + přistýlky. Nabízíme 2 čtyřlůžkové pokoje a jeden dvoulůžkový pokoj. Penzion je situován ve středu obce a vše je v docházkové vzdálenosti a většina výletů je zahájena právě ze samotného centra. Náš penzion je vhodný ...

Penzion Za Humny - Ľudmila Němcová nabízí ubytování ve vinařské obci Vrbice. Náš penzion se nachází v okrajové části obce Vrbice v sousedství s vinicemi. Nabízíme ubytování v pěti pokojích s celkovou kapacitou 20-ti lůžek. Budeme rádi, když se budete u nás cítit příjemně. Máme i vinný sklípek, který se nachází v unikátní sklepní lokalitě ...

Zámecký penzion, pension, vinárna, konferenční místnost, ubytování hotelového typu: -celoroční ubytování -kapacita 53 pevných lůžek +12 přistýlek -složení: -6x dvoulůžkový pokoj -6x dvoulůžkový pokoj s možností až dvou přistýlek -4x třílůžkový pokoj -2x čtyřlůžkový pokoj -1x apartmán -na pokoji sociální zařízení, BTV, ...

Ubytování, penzion, pension: -celoroční provoz -rekreace, dovolená, služební cesta -9x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky -kapacita 26 lůžek, lůžko včetně přistýlek -televize, satelit, wi-fi připojení zdarma -možnost stravování -sociální zařízení, WC, sprcha, vana -uzavřené parkoviště -vinařské cyklistické stezky -sportovní vyžití, ...

Útulný penzion v lokalitě vinných sklepů. Ubytování v nových čtyřech dvoulůžkových pokojích a jednom apartmánu s kuchyní.

Dva apartmány v nově opravené horské chalupě v srdci Jeseníků. Samostatná chata. Sauna, terasa, gril, hřiště, soukromý vodoléčebný areál. Klidné místo u lesa, blízkost čtyřsedačkové lanovky i koupaliště.

Restaurace, penzion a ubytování rodinného typu: - kuřácka, nekuřácka restaurace - denní menu - grilované speciality - pokoje se sociálním vybavením.

Pobyt s polopenzí. Ubytování. Půjčovna: - treckingová kola - koloběžky se sedlem pro dítě.

Penzion Valtice poskytuje komfortní a romantické ubytování v měšťanském domě s výhledem na historické náměstí Valtické a valtický zámek. Penzion má vlastní parkoviště, kolárnu a také vinný sklípek. Čtyřhvězdičkový penzion má klimatizované pokoje s e snídaní v ceně. Možnost pořádání firemních akcí, školení a teambuildingu s veškerým technickým ...

Penzion Smile Brno provozuje penzion. -pokoje 2lůžkové, 3lůžkové, 4lůžkové -koupelna a WC na chodbě vedle pokoje - možnost i vlastní -Tv, Wifi připojení -možnost parkování, snídaně. Cukrárna, kavárna, prodej. -chlebíčky -zákusky, minizákusky, řezy -čajové pečivo, vánoční cukroví -zmrzlina -cukrovinky -objednávky dortů a obložených ...

Čištění interiérů vozidel. Ubytování v soukromí v podkroví v rodinném domě.

Ústav Pohoda, z. ú. provozuje Hostinec V Zátoce, kde poskytuje ubytování v 11 dvou až čtyřlůžkových pokojů s celkovou kapacitou 32 lůžek. V sezóně je v provozu restaurace a další sportovní vyžití.

Penzion Sykovec se nachází v nadmořské výšce 720 m v nádherném prostředí Žďárských vrchů. Okolí penzionu umožňuje velké vyžití pěší turistiky, lesopark, rybník, hrad Pernštejn. Okolní příroda u penzionu v létě láká k houbaření a v zimě k sjezdovému lyžování. Celoroční provoz. Stravování: -polopenze, plná penze. Penzion, ubytování: -27 ...

Penzion, pension: - ubytování. Vybavení pokojů: - vlastní sociální zařízení, televizor. Možnost připojení k internetu WIFI. Restaurace: - stravování. V letních měsících je v provozu restaurační zahrádka s grilováním různých specialit. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, promoce, srazy, svatební hostiny.

Nabízíme ubytování v blízkosti Ostravy v jednolůžkovém, dvoulůžkových pokojích a luxusně zařízeném apartmánu. Penzion s restaurací a wellness naleznete na okraji města Rychvald s venkovní terasou na posezení, udržovanou zahradou s koutkem pro Vaše ratolesti. V okolí je mnoho rybníků, v létě spoustu rozkvetlých luk, cyklistické cesty pro nenáročné.

Restaurace u Tonka je nekuřácká restaurace: - kapacita 60 osob, - salónek pro 20 osob, - valašské speciality, domácí kuchyně, - denní menu Letní zahrádka od května do září: - kapacita 80, - sbírka starožitností, - catering. Ubytování v penzionu: - 2x čtyřlůžkový pokoj, - dvoulůžkový pokoj - apartmán

Vinařství, vinný sklípek, vinný sklep s ubytováním, ochutnávky, degustace vín Znojmo: - prodej, výroba vína - ubytování, penzion.

Ubytování v hotelu s kapacitou 111 lůžek.k Dispozici pokoje typu STANDART, které jsou 2, 3 a 4 lůžkové s možností zapůjčení lednice. Pokoje LUX se 2, 3 a 4 lůžky včetně lednice, trezoru) a s kompletním sociálním zařízením a televizí.

Soukromé ubytování v centru Karviné nedaleko lázní. Vhodné pro studenty, rodinné a pracovní kolektivy. Půjčovna kol. Ubytování bez snídaně.

Restaurace: - stravování - denní menu, speciality, pizza. Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením Vinárna - salónek: - kapacita 32 osob - vhodné pro konání svateb, rodinných oslav, firemních večírků. Letní zahrada s dětským koutkem.