Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Restaurace nabízí posezení pod staletými trámy z roku 1787.Nabízíme domácí kuchyni, nebo Vás pohostíme chlazeným čepovaným pivem, nealkem, kávou, čajem a dalšími produkty z našeho sortimentu.K dispozici je salónek pro 24 osob, nebo sál s kapacitou 50 osob. Zabavit se můžete šipkami, fotbálkem, nebo u stolního tenisu.

Rekreační zařízení: - 93 míst ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením

Náš penzion se nachází v malém městě jménem Bojkovice na jihovýchodní Moravě, v regionu Slovácko, v blízkosti Uherského Hradiště. Naše městečko je velmi bohaté na kulturu, památky, vinohrady a spoustu dalších, nejen turistických, zajímavostí. V penzionu je k dispozici apartmán 2+1, apartmán 1+1 a 3 dvoulůžkové pokoje včetně sociálního ...

Prodej- víno. Ubytování Nabízíme ubytovací kapacity ve dvou penzionech. Celkem 24 lůžek. Prodej vín-Nabízíme víno jak stáčené přímo z tanků, tak lahvované. Vinařství -Müller Thurgau -Veltlínské zelené -Rulandské bílé -Muškát moravský Ryzlink rýnský -Chardonay -Veltlínské červené rané -Tramín červený -Svatovavřinecké -Rulandské ...

Ubytování, penzion, pension: -rekreace, dovolená, služební cesty, nocleh -celoroční ubytování -v klidném prostředí v samém centru Moravských Budějovic -parkovat je možno bezplatně přímo před penzionem nebo na protějším parkovišti -1x–4x lůžkové pokoje -koupelna, televize, domácí telefone a ...

ubytovna, penzion, pension, nabízíme 4 pokoje : 2 čtyřlůžkové a 2 apartmány čtyřlůžkový a pětilůžkový. Pokoje jsou vybaveny lednicí, televizí, sociální zařízení a wc Vhodné pro ubytování studentů nebo dělníků na delší pobyt

Autodoprava, přeprava: - autobusová - nákladní - tuzemská - zahraniční - radiotaxi Ubytování Náchod, Penzion MBR M.Brich Radiotaxi Náchod - tuzemská a mezinárodní osobní doprava - mobil: 602145222 - e-mail: info@mbr.cz - http://www.mbr.cz/

Útulné ubytování pro dva ve stylovém dřevěném sudu v Bořeticích na jižní Moravě. V obytném sudu mají hosté k dispozici koupelnu, ložnici, kuchyňku s posezením a venku také terasu s posezením a grilem. Jako dárek máme pro příchozí hosty připravený zdarma piknikový koš plný dobrot.

Penzion Johanka poskytuje ubytování. Tento malý rodinný obchůdek Ne-vinné dárky a dekorace nabízí na svém eshopu různé dekorace a dárky.

Althos, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře a Vinařské Apartmány na adrese Koželužská 525/82, 669 02 Znojmo.

Restaurace a penzion U námořníka v srdci Hukvald. Restaurace s téměř dvacetiletou tradicí nabízí svým hostům zejména masové speciality připravované před očima hostů na otevřeném ohništi, které je součástí interiéru. Jídelní lístek pravidelně doplňuje Sezónní a Denní nabídka, vhodné rovněž pro rodinné či firemní oslavy. Nabízí také catering. Služby ...

Ubytpvání v penzionu v klidném prostředí, uzavřeném areálu a to jen 5 km od města Bohumín, 4 km od města Orlová. Další info : www.penzion pepa@snadno.eu

Penzion. Ubytování: -18 osob. Pokoje: -jednolůžkové až čtyřlůžkové. Na patře: -kuchyň -wc -koupelna (zvlášť pro ženy a muže). V okolí koupaliště s minigolfem, bowling, fotbalový stadión, in-line areál.

Ubytování Soběšovice u Žermanické přehrady. Pobyt ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. K dispozici je wellness s finskou saunou, parní lázní a vířivou vanou nebo dětské hřiště. pro dospělé beach volejbalové kurty a multifunkční hřiště Rehabilitační, sportovní a restaurační služby.

Restaurace, pohostinství. Ubytování, penzion.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích. Restaurace s možností pořádání rodinných a firemních akcí s kapacitou až 60 o osob.

Penzion s okrasnou zahradou a venkovním bazénem, dětským hřištěm, whirpool a infrasaunou. Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Rodinný penzion, ubytování Beskydy v blízkosti sjezdovek.

Rodinný penzion v Beskydech. K dispozici 4 apartmány o kapacitě 16 lůžek. Restaurace pro ubytované hosty. Možnost pořádání oslav.