Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion - ubytování: -10 osob, 4 pokoje. Restaurace - stravování Tenis - devět antukových venkovních dvorců. Inženýrská činnost.

Ubytování v penzionu. 1x jednolůžkový pokoj, 2x dvoulůžkový pokoj, 1x apartmá. Pokoje jsou vybaveny televizí, koupelnou (vana), WC, trezor, sat. TV, lednička.

Ubytování v chatě u lesa s restaurací v srdci Jeseníků. Pronájem apartmánů. Součástí objektu je i restaurace.

Vila BOBES nabízí ubytování v malebné vesničce Podkost přímo u hradu Kost v samém srdci Českého ráje. V této nově zrekonstruované stylové vile z třicátých let Vám nabízíme k pronájmu dva apartmány. Vila BOBES je umístěna uprostřed rozlehlé zahrady, která je hostům k dispozici. Z apartmánů je krásný výhled na hrad Kost. Z obou apartmánů je ...

Ubytování v soukromí, pension, penzion. Ubytovací služba. Celoroční ubytování. Rekreace, dovolená, služební cesta, víkendobé pobyty, nocleh. Dvoulůžkový pokoj, pokoje. Možnost vlastní vaření. Parkoviště. V blízkosti Novomlýnská nádrž, letní koupaliště s tobogány, tenisové kurty, bowling, sportovní hala, cykloturistické stezky, vinařské ...

Penzion Telč No. 20 se nachází přímo v historickém centru města Telč - na náměstí Zachariáše z Hradce, které je považováno za jedno z nejkrásnějších a je chráněno organizací UNESCO. Od roku 2007 naleznete v nově rekonstruovaném v historickém domě z 15. století útulný rodinný penzion, který vás zaujme svou přívětivou a klidnou atmosférou. Z ...

Vinařství, výroba, prodej: - víno, vína - vinné želé, omáčky, hořčice Další služby: - ubytování - vinný sklep

MUDr. Milan Poláček poskytuje ubytování ve 2 apartmánech 3+kk s vlastním sociálním zařízením v Mikulově.

Penzion, pension. Ubytování: -kapacita až 3 lůžek + 1 -vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem -bezdrátové internetové připojení (wi-fi ) -kuchyň s příslušenstvím chladnička, varná konvice, mikrovlnná trouba -zahrádka s posezením -možnost parkování před domem -možnost parkování motorek nebo kol v garáži

Ubytování disponuje pěti luxusními pokoji ve staroanglickém venkovském stylu v okrese Znojmo.

Penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15lůžek -5 pokojů 3lůžka s vlastním sociálním zařízení Společná kuchyňka.

Znojemské ubytování: -jeden 4-lůžkový apartmán -dva 3-lůžkové pokoje -jeden 2-lůžkový pokoj -vybavení apartmánu- kuchyňka, ostatní pokoje mají společnou kuchyni -WIFI připojení, lednice a každý pokoj vlastní sociální zařízení -venkovní posezení s možností grilování. Při dlouhodobějším pobytu nabízíme možnost slev.

Penzion, pension. Ubytování: -šest dvojlůžkových apartmánů s možností přistýlky -dva turistické apartmány, dvoulůžkové s přistýlkou Vybavení: -vlastní sociální zažízení -koupelna, malý kuchyňský koutek pro přípravu teplých nápojů (rychlovarná konvice). Parkování přímo v objektu Úschovna kol. Degustace vín, návštěva vinařství - dle dohody.

Vinařství Braunovi se zaměřuje na výrobu přívlastkových a jakostních vín, provádí degustace a umožňuje ubytování v apartmánu o dvou pokojích.

Vinařství GUTTA FORTUNAE je rodinný podnik vyrábějící jakostní vína z kvalitních hroznů. Vinařství má více pracovišť zaměřující se na lisování hroznů, odkalení a kvašení moštu. Rodina Vojtkova provozuje i Penzion u Kapličky.

Penzion Relax - Vranov nad Dyjí. Rekreační ubytování. Penzion rodinného typu ve Vranově nad Dyjí.