Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Ubytování v soukromí - kapacita 6 lůžek a 2 přistýlky

Vinný restaurant: -kapacita 55 míst -posezení ve stylové restauraci -výborná kuchyně -nabídka archivních a moravských vín. Restaurace: -kapacita 60 míst -možnost stravování autobusových zájezdů (předběžná objednávka) -bezbariérový přístup včetně sociálního zařízení. Penzion, ubytování: -6x dvoulůžkový pokoj, přistýlka -v objektu ...

Penzion, pension, ubytování: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh -dvoulůžkové pokoje Možnost návštěva okolí: -klášter Louka s románskou kryptou, Znojemský hrad s románskou rotundou sv. Kateřiny a panny Marie... (Znojemské památky). V blízkosti Louckého kláštera je nově vybudované letní koupaliště ...

VV Penzion Ubytování Jednolůžkové a dvoulůžkové komfortně vybavené pokoje s terasou, s vlastním sociálním zařízením, Tv satelitem, WIFI internetem, k dispozici telefon a fax, v ceně pokoje snídaně, možnost využití vinného sklípku, sauny, perličkové lázně.

Ubytování Kosmetika Celkem 13 osob v šesti pokojích - 5x jedno / dvoulůžkové pokoje - 1x tří lůžkový pokoj s možností přistýlky Apartmán

Ubytování: - penzion - 14 pokojů s celkovou kapacitou 34 lůžek

Penzion *** - 1x jednolůžkový pokoj - 5x dvojlůžkový pokoj - 1 apartmán - zahrada s terasou - připojení k internetu.

Penzion - ubytování - restaurace - letní zahrádka.

Zámek. Informační centrum Regionu Poodří. Ubytování v zámku: -penzion -54 míst ve dvou, tří, čtyř a pěti lůžkových pokojích -v zámku je obřadní síň, při konání svateb zajišťujeme kompletní servis -reprezentativní prostory pro pořádání slavnostních hostin, seminářů a školení.

Penzion: - stylové ubytování ve Štramberku - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - společenská místnost - pokoje s vlastním sociálním zařízením, tv, wi-fi, varná konvice, lednice - parkoviště - vinárna.

Ubytování v soukromí v 1 třílůžkovém a 1 čtyřlůžkovém pokoji. K dispozici kuchyň, koupelna, balkon, venkovní posezení s ohništěm, WIFI připojení, parkování na uzamčeném pozemku úschovna kol.

Stravování: - restaurace-ubytovaní Sídlo firmy: - Petřvald 1-Petřvald 446.

Restaurace: - stravování - lokál-25 míst - krytá terasa s krbem-26 míst - letní zahrádka-15 míst - venkovní krytá dřevěná pergola s dubovými stoly 22 míst - dětský koutek s televizí - pořádání svateb, rodinných oslav. Ubytování: - apartmá pro 5 osob a 4 dvoulůžkové pokoje, smart tv, wi-fi, klimatizace, sociální zařízení, ve dvou ...

Penzion Balloon najdete v Horních Věstonicích na jižní Moravě na Pálavě. Kousek od penzionu se nachází Mušovská jezera (Novomlýnské nádrže) - Pasohlávky, Pálavské vrchy. Penzion Balloon nabízí v nově postavených prostorách příjemné ubytování a wellnes služby pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Vířivka, sauna, společenská místnost s dětským ...

ubytování v penzionu ve jednolůžkových až třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyni. Mimo penzion, ale také v centru města nabízíme ubytování pro pracovníky. Cena dohodou dle délky pobytu.

Služby, ubytování: - penzion - restaurace

Penzion, ubytování: -na hranici NP Podyjí, na dosah historického města Znojma, obklopený urodnými vinicemi, nabizí své ubytovací a stravovací služby penzion a krčma Kapitána Granta v -kasárnách u Znojma. -v penzionu Grant najdete -parkování zdarma přimo u objektu. -možnost stravování v namořnické krčmě, která je součástí penzionu -deset ...

Penzion, pension Bobule. Ubytování: -36 lůžek -9 pokojů -1 apartmán -8 třílůžkových pokojích -1 šestilůžkovém pokoji. Restaurace, vinný sklípek.