Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion, pension. Ubytování: -kapacita 19 lůžek -5x dvoulůžkový pokoj -3x třílůžkový pokoj (možnost přistýlky) -všechny pokoje vlastní sociální zařízení (sprcha, WC) -TV+DVD-domácí kino, rádio -MINI BAR na pokoji -snídaně -společenská místnost s krbem-19 osob -konferenční místnost -firemní školení -úschovna jídní kola, ...

Vinařství Soška s.r.o. se zaměřuje na výrobu jakostního vína, provozuje vinný sklep, zajišťuje degustace a k dispozici má i penzion k ubytování. Sídlo firmy: Olomouc, Slovenská 538/3, PSČ 779 00

ROYAL GARDEN apartments poskytuje ubytování v apartmánech s možností využití vyhřívaného bazénu, infrasauny a saunovým sudem.

Poloroubenka Grimik se nachází v Držovicích nedaleko Prostějova a Plumlovské přehrady. Poloroubenka se skládá z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a v podkroví jsou 4 ložnice. Celková kapacita je 7 lůžek. Součástí poloroubenky je i wellness zóna s vířivkou a finskou saunou.

Společnost VIKIPAN, s.r.o. provozuje penzion a restauraci Luto v Prostějově - Krasicích. V penzionu Luto si můžete vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a v restauraci si dát denní menu.

Ubytování u Malinkovičů umožňuje ubytování v apartmánu rodinného domu s kapacitou 8 osob. Apartmán má 2 třílůžkové pokoje a 1 dvoulůžkový, každý pokoj má svou koupelnu a součástí je vybavená kuchyň.

Villa Grande - apartmány se nachází v rodinném domě v Olomouci. K dispozici jsou na výběr tři, všechny apartmány mají vlastní koupelnu, WC, kuchyň s kuchyňským stolem a samozřejmostí je také bezplatné připojení k WiFi.

Penzion No.1 poskytuje ubytování v několika pokojích a 1 apartmá. Kapacita penzionu je 15 - 18 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky. Součástí pokojů je sociální zařízení a samozřejmostí je také Wi-Fi. V přízemí penzionu je restaurace.

Ubytování U Koňadry pronajímá 2 apartmány, první je bezbariérový v přízemí pro 4 osoby a druhý je klimatizovaný v podkroví pro 6 osob. K dispozici je také přistýlka. Apartmány mají sociální zařízení a plně vybavenou kuchyň.

Apartmán Lednická se nachází v Lednicko-valtickém areálu a je v něm možné ubytovat 4 osoby. V ložnici se nachází manželská postel, obývací pokoj je s plně vybavenou kuchyní a s rozkládacími postelemi.

Penzion Romance poskytuje ubytování v Břeclavi. Hosté si mohou vybrat a rezervovat pokoje dvojlůžkové, jeden třílůžkový nebo čtyřlůžkové. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. V případě zájmu je možné si v penzionu objednat i snídaně. Adresa Penzionu Romance: U rybníka 12, 69003Břeclav - Stará Břeclav

Penzion U Dyje poskytuje ubytování s výhledem na řeku Dyji a v blízkém okolí můžete navštívit plovárnu, hřiště, tenisové kurty a mnoho dalšího. Součástí pokojů je vždy sociální zařízení - koupelna, WC.

Penzion Znojmo poskytuje ubytování v historickém městě Znojmo, k dispozici je 8 pokojů s maximální kapacitou 19 osob. Součástí každého pokoje je sociální zařízení, televize a připojení k internetu.

Penzion Sedlák poskytuje ubytování v pokojích s odlišnými kapacitami a s možností přistýlky. Součástí pokojů je vždy sociální zařízení a základní kuchyňské vybavení.

Ubytování INKA je penzion v blízkosti hlavního náměstí ve Znojmě, který poskytuje možnost vybrat si pokoj dle počtu lůžek, jedná se o pokoje dvojlůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. Součástí pokoje je sociální zařízení, internetové připojení a lednice.

Pension Thaya poskytuje ubytování ve Znojmě v pokojích se sociálním zařízením. Varianty pokojů se liší počtem lůžek a je možné zajistit i přistýlku.

Nad Vinným Sklípkem představuje ubytování ve Znojmě, kde je k dispozici apartmán pro 3 osoby s ložnicí, vybavenou kuchyní a koupelnou se sprchou.

Ubytování Dyje - penzion u Znojma umožňuje návštěvníkům užít si odpočinek s dobrým vínem společně s levným ubytováním v přírodě. Tento penzion má několik pokojů podle počtu lůžek, součástí je sociální zařízení, malá kuchyňka s mikrovlnou troubou, lednicí a varnou konvicí.

Penzion U Divokých poskytuje ubytování na velice klidném místě, na okraji Brodu nad Dyjí: - krásný výhled na blízkou Pálavu - 2 pětilůžkovými apartmány s vlastním vchodem a je vhodný k ubytování dvou rodin a nebo skupiny přátel.

Ubytování, pension, penzion Pavir: -kapacita penzionu 21 míst -dvoulůžkové, třílůžkové pokoje -pokoje jsou s vlastním soc. zařízením -stravování v restauraci. Sklepní vinárna: -kapacita 50 míst -možnost konání oslav, večírků, seminářů, promoce atd. Restaurace: -obědy, večeře, týdenní menu -kapacita restaurace 30 osob, wifi -salonek ...

Služby: -ubytování v nových jedno až trojlůžkových pokojích s možností přistýlky -na pokoji je umyvadlo s teplou vodou, WC a sprchy společné na chodbě -trojlůžkový pokoj je řešen jako bezbariérový, vybaven samostatným WC a sprchou -domácí zvířátka povolena -restaurace nabízí karambolový kulečník a šipkový automat -v létě v provozu také ...

Penzion Šalamoun s.r.o. umožňuje výběr z několika apartmánů pro ubytování a současně s ubytováním můžete vyzkoušet restauraci.

Penzion Otevřená náruč nabízí ubytování pro celkem 30 osob ve dvou až pětilůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím a LCD televizí. ?

Penzion Surf poskytuje ubytování: - apartmán s krbem - mezonet - apartmán - podkrovní, přízemní, 5ipokojový s projekcí, s výhledem

Jezdecký klub. Ubytování: -penzion