Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Služby: - květinářství - dárková keramika - kompletní svatební floristika - speciální floristika - smuteční floristika - interiérové dekorace - umělé květiny - živé květiny¨ - hrnkové květiny. Vazba: - originální kytice.

Podlahářství. Prodej, montáž: -PVC, koberce -plovoucí, korkové podlahy -stropní kazety -bytový textil -dveře a zárubně -parkety - renovace Služby: -malířské, natěračské práce.

Návrhy, montáž, dodávky, eshop: -osvětlení, led-osvětlení -venkovní svítidla -světla do interiérů -osvětlení zahrady -svítidla do bazénů -reflektory -osvětlení billboardů, kuchyní, obývacích pokojů, koupelen -průmyslové osvětlení -zakázková výroba.

Izolace T.I.P.: -izolace potrubí, chlazení, ploché střechy, proti vodě a radonu. Služby: -chemické čištění výměníků, ohřívačů, bojlerů.

Realitní kancelář. Projekce: - projektová a inženýrská činnost v oboru pozemních staveb - Kompletní projektové služby novostaveb a rekonstrukcí

Výroba: -kovovýroba -výroba pro město: -zahrazovací sloupky -parkovací zábrany -poštovní schránky -stojany pro jízdní kola -informační tabule -zastávky -výroba pro parky: -parkové lavice -stromové zábrany -bariéry a hrazení -výroba pro zahradu: -skládací nábytek -stoly -zahradní soupravy -dětský ...

Společnost TVT EURO-okna s.r.o. Babice u Uherského Hradiště vyrábí a montuje pro Vás dřevěná eurookna, špaletová i dřevohliníková okna a dále posuvné stěny, nebo interiérové a vchodové dveře. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj a Praha. Jsme přední český výrobce eurooken, vchodových dveří a garážových vrat. Rádi Vám bezplatně poradíme ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - nábytek z masivu vhodný pro knihovny - knihovní regály, police z bukového dřeva.

Vývoj, návrh, konstrukce, výroba: -plastové díly -vstřikovací formy. Zpracovávání: -technická dokumentace vstřikovacích forem, konzultace, pomoc v oblasti vstřikování plastů. -běžné materiály pro vstřikování- PP**, PE**, ABS*, PA**, POM*, PMMA, PS**, SAN*, PVC*, PE-EVA, PC**TPE*.

Zakázková výroba: -kuchyňské linky na míru -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Maloobchod, prodej: -železářské zboží. -vodoinstalatérský materiál. -spojovací materiál. -zahrádkářské potřeby. -ruční nářadí. -barvy, laky. -autobaterie.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Prodej: - doplňky zahradní architektury - nábytek z umělého ratanu, z umělého bambusu - slunečníky s boční nohou - zahradní, hotelový nábytek - nábytek pro - wellness, relalaxační centrum, bazény, koupaliště - houpačky - zahradní altány - zahradní lehátka - křesla - velké slunečníky - gastronábytek - grily.

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Elektroinstalace. Montáže hromosvodů. Silnoproudé elektromontáže. Návrhy, instalace vnitřního osvětlení

Vlastní výroba kuchyní Akrees. Oficiální zastoupení značek Bosch, Siemens, Gaggenau, Bora, TON.

Výroba, montáže: - palubkové dveře - dvoukřídlé palubkové dveře - vchodové kazetové dveře - interiérové dveře - zárubně, prahy - zámky a kování.

Prodej: -značkové, moderní, kusové i metrážové koberce -koberce Shaggy -dětské koberce. Vybírat u nás můžete z více jak tří tisíc vzorů. Největší výběr levných kusových koberců v České republice!

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Podlahové centrum Uherský Brod. Prodej, pokládka podlahových krytin: - koberců - plovoucích podlah - PVC, linoleum - vinylové dílce - rigid. Maloobchodní prodejna: -Uherské Hradiště, Růžová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Výroba, prodej, eshop: - dřevěný nábytek z masivu: - rustikální nábytek vlastního designu - koupelnové skříňky z masivu. Repliky venkovského nábytku.

Návrhy a realizace: - okrasných zahrad - terénní úpravy - práce mininakladačem - údržby okrasné zeleně a travnatých ploch.

Jsme dynamicky se rozvíjející společnost zaměřující se na komplexní služby v oblasti nemovitostí - zprostředkování prodeje, pronájmu a dražeb, zajištění financování u bankovních i nebankovních institucí, správu nemovitostí a právní poradenství. Dále nabízíme i možnost budovat kariéru u nás jako makléř za velmi zajímavých podmínek včetně ...

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...