Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Návrhy, výroba a montáž nábytku.

Pokládka, montáž: - podlahy - parkety, plovoucí podlahy, linoleum, koberce. Prodej, montáž: - interiérové dveře. Výroba: - dřevěná schodiště.

Prodej, montáže, instalace: -klimatizace, vzduchotechnika -tepelná čerpadla -chladící zařízení - chladicí a mrazicí boxy.

Stolařství: - zakázková výroba nábytku.

Výroba, montáž, truhlářství, stolařství, truhlářské a stolařské práce: Nábytek: -na míru dle přání zákazníka -z masivu, lamina, podýhované dřevotřísky nebo kombinace masiv-lamino, masiv-podýhovaná dřevotříska -dub, buk, olše, borovice, jasan -vestavěné skříně -dřevěné stojany, krabičky na víno -dveře, vrata a zárubně -pegoly, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, stavebniny: -betonové výrobky a zahradní architektura -difuzní a porotěsné folie -hydroizolace -kanalizace -komíny, krytiny -obklady, dlažby -pletiva a ocelové výrobky -pojiva -sádrokartony -zateplovací systémy a maltové směsi -stavební ...

Výroba, kompletace: -kabelových svazků pro automobilový průmysl (automobilové elektrokabely). Výroba, prodej: -kabely, izolovaná vedení -náhradní díly ke kabelům -plastové a pryžové výrobky. Příprava a vypracování technických návrhů.

Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin: -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stěn. Maloobchod, prodej: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, přikrývky pro alergiky, přikrývky z ovčího rouna, lanolinu.

Firma Rizikové kácení - Jiří Petřík provádí výškové práce horolezeckou technikou v regionu Jihomoravský, Zlínský kraj - Zlín, Uherské Hradiště. Jde převážně o rizikové kácení stromů, bezpečnostní ořezy stromů a frézování pařezů. Pro města a obce zajistíme údržbu zeleně, revitalizace zeleně, sečení trávy. Pro rizikové kácení stromů je nutné ...

Výroba, prodej, import: - malá zemědělská a zahradní mechanizace: - traktory a malotraktory LS TRACTOR, DON6 FEN6. Výroba: - univerzální jednoosý malotraktor - motokultivátor MKS-60. Poskytujeme servis a prodej náhradních dílů na uvedenou techniku.

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí -stříkací pistole -pneumatické nářadí -kompresory -motorové pily -křovinořezy -postřikovače

Dodávka, prodej: -dekorativní svíce -olejové lampy -skleněné bytové doplňky: -hodiny, podnosy, vázy -keramické, proutěné, kovové doplňky do bytu.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Dodávka, montáž: -dveře, zárubně Sapeli, Kronodor -kování Kobra Rostex -plovoucí podlahy.

Zajišťujeme a provádíme vodohospodářské technologie, dodáváme a instalujeme veškeré úpravny a filtrace vody, ať už se jedná o vodu pitnou, užitkovou nebo jinou k dalšímu využití: -úpravy a filtrace vody -servis čerpadel Grundfos -přivaděče pitné vody -dálkové spoje s vrty minerálních vod -dodávky a instalace čerpání vody, ohřevu vody pro ...

Společnost INTERIER GROUP s.r.o. Staré Město provozuje eshop se zaměřením na kancelářský, dílenský a zdravotnický nábytek - zdravotní židle a lavice, dodáme i vybavení mateřských škol. Připravíme návrhy a zajistíme výrobu nábytku dle Vašich požadavků. Realizujeme zakázky především v regionu Zlínský kraj. Internetový obchod Interiergroup.cz ...

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Ateliér EH - zpracování architektonických studií a návrhů stavby - design atypických prvků interiérů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - bytový textil - ložní soupravy - deky - záclony - závěsy - ručníky, osušky. Služby - šití záclon a závěsů na míru.

Květinářství. Prodej - dárkové zboží - sezónní dekorace - keramika, sklo - dřevěné - svíčky - sladkosti. Kompletní květinový servis.

Dodávka, zpracování, montáž systémů pro opláštění stěn průmyslových i reprezentativních objektů. Alucobondové fasády. Kovové stropní podhledy. Hliníkové slunolamy a rolety.Střešní systémy.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: -pozemní, inženýrské stavby -komplexní výstavba -nástavby, půdní vestavby -rodinné domy -tepelně izolační systémy. Prodej stavebnin. Realitní činnost: -prodej a pronájem bytů a domů.

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -VODOinstalace, instalace vody: -rozvody vody včetně kanalizace -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního, podlahového topení -PLYNařské, instalace plynu: -montáže kotlů včetně dodávky -instalace solárních kolektorů -stavební a obkladačské ...