Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej, eshop: -elektromagnetických ventilů -elektromagnetické havarijní ventily -elektromagnetické membránové ventily -manometrické kohouty -plynové a vodní filtry -trysky, trysek -armatury -regulační technika -kapilární pájení

Prodej: - kuchyně SYKORA, kuchyňský nábytek - vestavné spotřebiče.

Prodej a montáž: - okenní fólie ochranné, bezpečnostní - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy a okenní fólie tepelně-izolační i protisluneční.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...

Návrhy, realizace: - dětského pokoje. Výroba, prodej: - bytové doplňky - designové hračky - dětské koutky.

Rekonstrukce rodinných domů a bytových jader. Realizujeme interiéry. Dodáváme i montujeme kuchyňské linky či podlahy. Prodejna - Uherské Hradiště, Vodní. Prodej: - sanitární keramika - ukázkové podlahy.

Výroba, montáž. -sítě proti hmyzu. Lepení, instalace: -folie Prodej, montáž, oprava: -žaluzie -markýzy

Prodej, dodávka: - koberce a podlahové krytiny pro komerční prostory.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské, stolařské. Výroba: -dřevěná eurookna, okna -schody. Zakázková výroba: -kuchyně, vestavěné skříně, nábytek z masivu a lamina.

Výroba zakázkového nábytku z laminátových desek: - kuchyňské linky - vestavné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - koupelny.

Truhlářství, podlahářství. Výroba nábytku z lamina, masivu a dýhovaných materiálů: - kuchyňský nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - skříně, postele - koupelnový nábytek - vybavení prodejen, kanceláří.

Výroba, prodej: - dřevěných herních prvků, sestav na hřiště - městského mobiliáře - zahradního nábytku. Návrh a realizace: -aranžování inteiérů.

Provádíme pozáruční servis oken a dveří v provedení plast, hliník a dřevěná eurookna. Montáž žaluzií, sítí proti hmyzu.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce Výroba - dřevěná schodiště - lavice - okna - dveře, zárubně - ploty - schody, zábradlí.

Projektování staveb. Návrhy a realizacemi staveb, rekonstrukce interiérů, objektů a zahrad.

Výrábíme dřevěné hračky a bytové doplňky: - dřevěný houpací kůň, koník, - dřevěná autíčka, lodičky - dřevěné stoličky, atd. Nabízené služby: - CNC obrábění - digitalizace 3D objektů.

Tvorba interiérů: - dispoziční řešení - návrh řešení daného prostoru - varianty pohledů - autorský dozor. Zhotovení stavebních výkresů pro stavební ohlášení, stavební povolení nové stavby, demoliční výměr apod. Služby: - návrhy, projekty, případná realizace interiérů, poradenství... - projekty občanské a bytové výstavby ( rodinné ...

Stolařství, truhlářství. Návrhy, výroba: -interiéry: -banky, hotely, restaurace -exteriéry. Výroba: -nábytku (nábytek)z lamina, dýhy, masivu (lamino, dýha) -kuchyně, kuchyňské linky, stoly -obývací stěny -dětské pokoje -stoly, vestavěné skříně, komody -věšákové stěny, věšáky -počítačové stolky -interiérové dveře (dveří) ...

Truhlářské a podlahářské práce. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - nábytek na míru. Pokládka a prodej - vinylové a plovoucí podlahy.

Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - nábytek.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -vestavěné skříně -police -komody... -bytové doplňky.

Truhlářské práce. Výroba nábytku : - do ložnice - do koupelny - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - selský, rustikální styl - interiérové dveře - schodiště.