Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Dovoz, distribuce, prodej, montáž -plovoucí laminátové, dřevěné, exotické a dubové plovoucí podlahy -příslušenství k podlahám, lepidla, profily s dekorem, lišty Řemesla, služby - pokládka plovoucích podlah, parket, PVC, linolea, koberců -renovace parket (broušení) Půjčovna - brusky na parkety

Prodej, montáž, dovoz: -nábytek -sedací soupravy -obývací stěny -studio zdravého spaní - postele, matrace, rošty -rozkládací válendy -židle, stoly -konferenční stolky. Prodej a rozvoz nábytku v lokalitě Uherské Hradiště, Kunovice, Otrokovice, Kyjov, Veselí nad Moravou, Zlín.

Výroba a prodej zahradního nábytku. Ideální je, když věci dobře fungují, dobře vypadají a dlouho vydrží. egoé představuje kolekci venkovního nábytku pro užití nejen doma, na terase a zahradě, ale i v restauraci, kavárně nebo parku. S egoé vám chceme zpříjemnit život venku, protože se tam sami citíme nejvíc jako doma.

Činnost - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Maloobchod, prodej: -střešní krytiny -BRAMAC, CEMBRIT, IKO, ONDULINE, TONDACH, RANNILA, KERAMOST, TEGOLA, LINDAB -střešní okna VELUX, FENESTRA -sádrokarton KNAUF -izolace ROCKWOOL -modifikované pásy PARABIT.

Prodejna stavebnin Uherský Ostroh firmy PRO-DOMA je k dispozici firmám i kutilům v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. V sortimentu naleznete stavební materiál, zdící materiál, tepelné izolace, kari sítě, armatury i betonové výrobky jako zámková dlažba, chodníky a další potřeby pro řemeslníky, zahradnické a domácí potřeby. Po celý rok ...

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -květiny: -řezané květiny -letničky, muškáty, begonie -drobné dárkové předměty -dekorativní keramika Služby: -vázání smutečních, svátečních kytic, věnců.

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.

Stavba teplovzdušných a sálavých krbů. Projekce, dodávka, montáže, prodej, e-shop: -venkovní, exteriérové krby - kovové, betonové -krbová kamna -sporáky s obkladem s keramiky, na tuhá paliva -grily firmy Napoleon, lehké grily Lotusgrill -krbové vložky -kanadská kamna -repasované krby.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Služby: - pronájem prostor - jazykové kurzy - kurzy osobnostního rozvoje - muzikoterapie - jóga, cvičení - masáže - terapie.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Společnost Manila vrata - Iva Juříčková je zastoupením pro sekční vrata Trido v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme dřevěná vrata, sekční, posuvná, rolovací, křídlová či výklopná vrata. Zajistíme montáž i servis vrat. Montáž, servis: -vrata. Výroba, zakázková výroba, prodej: -dveře: -venkovní, vnitřní, -dýhované, plné, ...

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby: -bytové, občanské stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace budov -půdní vestavby -zateplení, zateplování budov, štítů -obklady, dlažby, omítky -sanace budov. Stavebniny. Maloobchod, prodej: -výrobky pro povrchové úpravy staveb -zateplovací systémy -omítkové směsi -hydroizolace ...

Firma BEDNÁŘ UH poskytuje úklidový servis. Zajistíme pravidelný i jednorázový úklid kanceláří, firem, ordinací, domů, bytů i jednorázový úklid domácností a kancelářských prostor. Specializuje na kompletní profesionální úklidové služby v regionu Uherské Hradiště. Náš kvalifikovaný personál zajistí i mytí oken ve výškách z teleskopické ...

Stolařství. Výroba, montáže: - interiérový bytový nábytek: - kancelářský nábytek - vstupní a interiérové dveře - dřevěná schodiště. Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Služby: - grafické návrhy a cenová kalkulace.

Koupelnové studio. Prodej: - venkovní, vnitřní obklady - dlažby - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - baterie, sprchové panely - koupelnový nábytek - stavební chemie - lepidla na obklady, dlažby, spárovací hmoty - koupelnové doplňky.

Prodejna. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -sazenice -ovoce -zelenina -keramika.

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Práce, montáž, oprava, kompletní dodávka: -elektroinstalace. Zajištění: -slaboproud -požární zabezpečení -hromosvody -centrální vytápení. Maloobchod, prodej: -elektromateiál -svítidla -systémy podlahového vytápění.

Výroba, dodávka, prodej, instalace, montáže na klíč, stavba, stavby, výstavba: -obvodové pláště budovy, obvodových plášťů budov -skleněné pláště fasády budov, objektů, staveb, plášťů ze sklěněných tabulí -prosklené hliníkové AL konstrukce, fasády, střechy, světlíky, okna, dveře, výkladce, zimní zahrady -posuvné dveře, ...

Montáže, prodej: -stínící technika -žaluzie -sítě proti hmyzu -PVC okna, eurookna -parapety -shrnovací dveře -plastové obklady, palubky.