Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, dodávky, prodej, atypické na zakázku: -plastové bazény, bazénů, fóliové bazény -bazénové příslušenství a technologie: -filtrace, čerpadla, bazénové vysavače, chemické přípravky na úpravu bazénové vody -protiproudy, bazénové reflektory -solární ohřev, zastřešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -svítidla -výbojky -zapalovače -zářivky, žárovky.

Návrh, výroba, realizace, montáž: -realizace interiérů mateřských škol MŠ -dětský nábytek -dětské židle, stoly, lehátka -nábytek pro školní družiny a vybavení kanceláří, kabinetů a koupelen -reklamní stojany -soustružené výrobky ze dřeva -3D realizace

Kamnářství. Realizace: - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky - venkovní krby, grily, udírny - repliky kamen. Repasování, repase: - starých kachlových kamen.

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Čalounictví a Dekoratérství. Výroba dekorace a doplňků do interiérů: - tapety, polštáře - záclony, závěsy.

Prodej LED osvětlení: -veřejné LED osvětlení cest a komunikací -LED svítidla / kancelářská / reflektory -LED panely kulaté, obdélníkové, čtvercové -LED lišty – LED pásky -diody COB 5W, 10W, 20W -zdroje pro LED MeanWell, Vossloh Schwabe, OSRAM OT FIT, Highperfection. Přestavby na LED svítidla.

Prodej: -profi strojírenské nářadí, nástroje: -vrtáky -frézy -soustružnické nože -závitníky, závitořezné hlavy -výstružníky, výhlubníky, záhlubníky -diamantové nástroje -zámečnické svěráky, upínací nářadí, redukční pouzdra, frézovací trny, otočné hroty -měřidla, metry, pásma, posuvná měřítka, mikrometry, hloubkoměry, ...

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Výroba, dodávky, prodej: -bazénů včetně technologie -víceúčelové nádrže, jímky, septiky.

Obkladač. Montáž, pokládka: - obklady, dlažby.

Hodinový manžel. Údržba nemovitostí. Sekání trávy zahradním traktorem - udržujeme i velké a nerovné plochy.

Služby: -zajištění správy a údržby bytů a společných prostor -správa a údržba bytových domů. Havarijní služba: 777552674

Značkový prodej: -CHKZ Chlumčany -ZKZ* Horní Bříza -JIKA Bechyně. Velkoobchod, maloobchod: -dlažba a obklady keramické -keramika sanitární -vany klasické a rohové -armatury vodovodní -tmely lepící a spárovací. Dovoz přímý: -italské obkladové materiály. Zajištění, realizace: -kompletní vybavení pro hotely, banky a ...

Stavební společnost. Výstavba na klíč. Rekonstrukce nemovitostí. Realitní a investiční společnost. Nákup, prodej: - stavební pozemky - rodinných domů - firemních objektů. Ocenění nemovitostí a právní servis.

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisů, zlacení a stříbření nápisů.

Krbové obestavby: - krby vnitřní a venkovní. Rekonstrukce bytových jader.

Internetový prodej dlažeb, obkladů a mozaiky. Dlažby, obklady

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství.

Naše firma ZEND s.r.o. sídlící v okrese Uherské Hradiště se zabývá prodejem, půjčováním a servisem zahradní techniky. Součástí našeho sortimentu jsou například mulčovače, sekačky, řetězové pily, zahradní traktory, křovinořezy, postřikovače, pásové transportéry, fukary a vysavače, štípačky dřeva, sněhové frézy a čerpadla. Nabízíme také náhradní ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Velkoobchod, prodej: - fasádní profily - sádrové prvky - dekorační lišty.