Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Služby - natáčení a zpracování videa - prezentace, reklamy, svatby.

Služby - pořizování videozáznamů - digitalizace starých fotografií, gramofonových desek.

Tvorba, výroba: - reportážní videa - svatební videoklipy - natáčení maturitních plesů.

Výroba: - výukových videopořadů - odborných videopořadů.

Služby: - tvorba výukových videopořadů pro autoškoly a širokou motoristickou veřejnost

Produkční studio, služby: - výroba videozpravodajství a publicistiky - zpravodajské reportáže, publicistické pořady, dokumenty

Jsme videoprodukční firma. Jsme schopni zajistit vše od tvorby scénáře na míru, natočení videa, jeho střih a postprodukci, 2D i 3D animaci až po tvorbu audio stopy včetně profesionálního dabingu. Máme zkušenosti s tvorbou reklam pro TV a kina nejen v ČR, ale například i v Kanadě nebo USA.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - personální a mzdová agenda. Filmové studio - natáčení filmů, dokumentárních a prezentačních pořadů.

Činnost: - letecké fotografování - filmové záběry z modelu vrtulniku.

Služby: -produkční práce -letecké a časosběrné snímky

Koncertní, produkční a pořadatelská agentura: - pořádání koncertních vystoupení v ČR a zahraničí - produkční činnost - kompletní mediální zajištění realizovaných projektů - realizace reklamních produktů spojených se zajišťovánými projekty - výroba a distribuce hudebních rozhlasových pořadů.

Služby: - filmová a dokumentární produkce - reklamní spoty - audiovizuální produkce - dabing

DTP a grafické studio - letáky, katalogy, plakáty, knihy a další.

Služby: -dokumentární a reklamní filmy -uložené na DVD, CD, VHS -výroba videopořadů -maturitní plesy -svatby -fotografie na školní tabla, srazy, školy -fotografování svateb -průkazkové fotografie -fotografie z digitálních médií -sběrna klasické a digitální fotografie.

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů

Produkční společnost. Výroba: -filmy -reklamy -televizní projekty

Produkční společnost - muzikály - filmy a televizní produkce.