Chcete se naučit tančit? Vyberte si z nabídky tanečních studií, které nabízí nespočet různých kurzů a metod výuky. Různé společenské latinskoamerické a standardní tance, ale také moderní tance typu hip-hop, breakdance nebo třeba zumba a mnoho dalších.

Rekreační areál Klub Lávka Skochovice se nachází v malebném údolí u přehradního jezera ve Vraném nad Vltavou, 5 km jižně od Prahy. K dispozici je ubytovací zařízení hotelového typu s kapacitou 22 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje mají kompletní sociální zařízení. CAMP – je členem Kempy a chatové osady ČR.

PRODEJ,SERVIS: - brusle (i kolečkové) - lyží PRODEJ: - zimní sportovní potřeby - komplety ( i použité) PŮJČOVNA: - videokamery

Pohádkový areál Perníková chaloupka. V budově bývalého Loveckého zámečku (z r.1882) je v současnosti sídlo Úřadu vlády Perníkového hejtmanství, byl zahájen celoroční provoz Muzea perníku a pohádek "Perníková chaloupka" s turistickými službami a atrakcemi pro rodiče s dětmi. V Pohádkovém areálu je také Informační centrum děda Vševěda s Konzulátem ...

Obchodní společnost exkluzivně zastupující AZ Rádio na Moravě, nejposlouchanější rockové rádio široko daleko. Formát: -český a zahraniční rock,současné i léty prověřené hity. Pokrytí: -Střední Morava,Jihovýchodní Morava a Brněnsko. Frekvence: -Zlín - 89,6 FM -Vsetín - 95,6 FM -Brno - 99 FM. Telefony: ...

Tělovýchovná jednota. Sekretariát sportovního areálu.

Vydavatelství měsíčníku INFO o přehledu kulturních a sportovních akcí v Olomouci. Vychází každý poslední pátek v měsící. Cena 15,-Kč.

Nabídka služeb hudebního vydavatelství a nakladatelství. Nabídka služeb v oblasti výuky zpěvu a hudební teorie

Pořádáme: -kulturní produkce -zábavy -provozování zařízení sloužící zábavě -umělecká vystoupení.

Služby, pořádání tanečních kurzů: - taneční kurzy pro středoškoláky - pro dospělé partnerské dvojice

Psí salon U Bišonka. Chovatelská stanice Ve Znamení Marsu.

Taneční kurzy pro páry i jednotlivce, dospělé i mládež. Taneční víkendy, workshopy, individuální lekce. Taneční vystoupení pro plesy, firemní večírky a jiné akce. Defektoskopie, ultrazvuk, NDT, TOFD.

Taneční studio Grazia Plzeň nabízí výuku tanečních stylů různých žánrů od společenských tanců, přes flirt dance až po orient. Nabízíme i kurzy na přání a soukromé lekce.

Prodej : - zábavná pyrotechnika - ohňostroje - pyrotechnické služby

Profesionální výuka: -orientální tance pro ženy všech váhových i věkových kategorií. -víkendové semináře s aktivní výukou a doplňkovým zábavným programem.

Mateřské centrum Centrum volného času pro maminky a děti. Od roku 2002 sídlí v areálu klubu Sluníčko Unijazz, kde se podílejí na společných aktivitách.

Zprostředkování obchodu a služeb Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Obchodní činnost. Poradenství, přednášky: - zdravotnictví, zdravotnický materiál - školení 1. pomoci včetně AED.