VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Společnost Pavel Svoboda se zabývá montáží a opravou hromosvodů. Nabízíme dodávku, montáž i rekonstrukce hromosvodů pro pro všechny typy objektů, od rodinných domů, až po rozsáhlé prodejní a výrobní haly. Věnujeme se také zámečnickým pracím, vyrábíme světlíky, zábradlí mříže atd. Činnost: - dodávka, montáž a rekonstrukce hromosvodů - ...

ZLKL svým zákazníkům nabízí širokou škálu strojírenských činností: - obrábění - lisování - svařování - povrchové úpravy - 3D kontrolu kvality - vývoj a konstrukci Díky své komplexnosti, kvalitě, schopnosti rychle reagovat na požadavky klienta a přijatelným cenám dlouhodobě roste tržbami i počtem zaměstnanců. Dodává především do ...

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

Fashion designérka, zakázkové šití dámských oděvů. Možnost zakoupení business modelů, společenských i svatebních šatů můžete v butique Angel v centru Olomouce.

ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Nabízí: -zpracování projektových studií a dokumentací -technicko-ekonomické studie -generely energetických a vodohospodářských akcí -zajištění povolení staveb -investorská inženýrská činnost -komplexní zajištění staveb na klíč -zpracování energetických auditů -řešení majetkoprávních vztahů k nemovitostem -organizace výběrových ...

Komplet elektro s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, kamerové systémy, revize a mnoho dalšího.

Techcloud s.r.o. se zaměřuje na automatizaci výrobních procesů, kamerové a zabezpečovací systémy, datové sítě a automatizaci domácností - inteligentní dům.

Výstavba: -kopané studny -vrtané studny -vsakovací jímky -přípojky Vyhledávání vodního zdroje.

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Kompletní podlahářské práce: - instalace dřevěných i laminátových podlah - pokládka, broušení - instalace schodišť - podbíjení krovů - koberce, PVC, OSB desky, kročejové a tepelné izolace.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Komplexní služby v oblasti geodetických prací: - zaměřování budov - dělení pozemků - pozemkové úpravy - vytyčování hranic či polohopisné a výškopisné studie - poradenství v oblastech katastru nemovitostí a geodézie.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Stavební firma K-Invest plus s.r.o. provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč. Soustředíme se především na dodávku rodinných domů či rekonstrukci a zateplování fasád nejen v Prostějově, ale také se zaměřujeme na lokality jako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavební a zednické práce provádí naši vlastní zaměstnanci, kteří ...