VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Projektová činnost: - předprojektový průzkum - projektová příprava stavby v rozsahu stavebního zákona - měřičské, zobrazovací a vytyčovací práce.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...

Jan Tichý se zaměřuje na frézování, vložkování, čištění, revize a výstavbu komínů.

Montáž, údržba, opravy, projekce, revize: - elektroinstalace bez onezení napětí - revize elektro - protipožární zabezpečení prostupů - EZS, EPS - strukturovaná síť - inteligentní elektroinstalace KNX - chytrá elektroinstalace Eaton - stavební činnost - klimatizace. - hromosvody.

Tesařství, pokrývačství, klempířství, pilařská výroba.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

SCHIMEK ESTATE s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, vrtání, přesun materiálu a odklízení sněhu.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

Martin Kvapilík se zaměřuje na kominictví, kontroly spalinových cest, vložkování, montáže vícevrstvých komínů a čištění.