VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Adam Kopka se zaměřuje na čištění komínů, kominictví, vložkování a další s tím související služby.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

čistírny odpadních vod vsakovací systémy retenční nádrže elektroinstalace silnoproudá elektroinstalace zabezpečovací systémy - EZS tepelná čerpadla kanalizace

Společnost MASTR stroje s.r.o. nabízí zemní práce, stavební činnost a autodopravu. Zajistíme zemní práce od pronájmu stroje s obsluhou pro vaši stavbu, až po kompletní realizace. Realizujeme stavební práce menšího rozsahu. Kontejnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálů, objemného odpadu včetně zajištění uložení odpadu dle druhu na ...

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Společnost Štefan Gábor se specializuje dláždění chodníků, vjezdů, okrasných a dekorativních povrchů, dlažby kolem bazénů a parkovišť z jakýchkoliv materiálů včetně dodávky, odvozu a likvidace všech odpadů kontejnerovou přepravou.

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

Výstavba, rekonstrukce: - dlažební plochy pro soukromý i pro veřejný sektor: - parkovací plochy - chodníky, obrubníky - pokládka - zámková dlažba, žulové kostky, přídlažby.

Zemní a výkopové práce. Firma provádí výkopy jezírek, bazénů, inženýrských sítí, základů apod. Přistavení kontejneru na odpad, odvoz suti a dopadu.

Zednické práce, rekonstrukce, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, ploty, instalatérské práce, výkopové práce, malířské práce.

Profesionální vrtací práce injektážní pumpou v rámci celé ČR. Specializace na vrty pro tepelná čerpadla. Vyřídíme za Vás stavební povolení, zpracujeme hydrogeologický posudek i projektovou dokumentaci.

Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Firma Rudolf Malina působí již od roku 2003 a zaměřuje se na stavební práce. Zařídíme Vám vše od rekonstrukce bytových jader až po zateplení budov. Další naší specializací jsou plastová i hliníková okna a také interiérové dveře. Prodej, montáž, servis, oprava: - kvalitní okna a dveře - plastová okna, dveře - okna hliníková, dveře - dřevěná ...

Společnost H&D zemní práce se zabývá zemními a přípravnými pracemi pro stavby. Zajišťujeme výstavbu. opravy a úpravy lesních cest a komunikací. Zhotovujeme podkladní vstvy pro asfaltové komunikace. Zřizujeme svážnice pro přibližovaní dřeva. Zemní práce při zřizování rybníků, čištění a úpravy vodních toků. Štěpkování odstraněnných křovin z ...

Rodinná firma Václav Blanka se zabývá komplexní činností v oblasti zemních, terénních a výkopových prací. Současně nabízíme také kontejnerovou dopravu. V rámci naší činnosti provádíme např. výkopy základů, přípojek, jímek, sklepů, bazénů a jezírek. Dále nabízíme terénní úpravy rovinných a svažitých terénů a zahrad, rozhrnování zeminy a materiálů, ...

SV výrobní, s.r.o. je firma s dlouholetou výrobní zkušeností, která se zaměřuje na kovoobrábění a výrobu evolutních, šroubových a listových pružin včetně pružících elementů. Působíme nejen v celé České a Slovenské republice, ale také v zahraničí.

Výstavbu účastnických přístupových sítí a veřejného osvětlení na klíč provádí firma Libor Dudek. Činnost naší firmy je zaměřena na výstavbu účastnických přístupových sítí, pomocí kterých se provádí napojení hlavních telefonních stanic na telefonní ústředny. Dále provádí montáže přenosových systémů 1. a 2. řádu, pobočkových ústředen a ...

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...