VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Martin Kot provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na návrhy, kalkulace, realizace a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

Smart stavby s.r.o. je stavební společnost zaměřující se na dřevěné a zděné stavby. Mezi oblasti činnosti společnosti se řadí i moderní tesařství, střechy a vazníky a základové desky.

Společnost BRYSTAN PRO s.r.o. se specializuje na stavební a elektrikářské práce, podlahové topení, satelitní a televizní techniku a na zemní, výkopové a zednické práce. Provozovna: Jižní 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si také s 3D modely a jejich realizací.

Silwer BLACK, s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce nemovitostí, technologické vybavení a informační technologie pro administrativní a technickou správu nemovitostí.

Michal Berka nabízí pokládku obkladů, dlažeb i podlah. Zaměřuji se na zateplování rodinných domů. Provádím dokončovací stavební práce. Zabývám se dopravou do 3, 5 t.

Radek Ulmann provádí elektroinstalační práce, revize: - revize - elektrické rozvody, elektrická zařízení - elektomontážní práce - hromosvody - revize

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Projekce, dodávka, montáž: - topení - voda - plyn - kotelny - výměníkové stanice.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Zastoupení společnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin. Prodej: - podlahový materiál.

Naší hlavní činností je podílení na projektech kompletního zateplení rodinných a bytových domů. Tyto projekty byly realizovány za pomoci nejmodernějších technologií v oboru. Díky těmto zkušenostem můžeme našim zákazníkům nabídnout nejmodernější metody zateplení rodinných a bytových domů. Mezi naše další hlavní činnosti patří aplikace vnitřních a ...

Činnost: - geodet - geodetické práce

Geodetické práce v Olomouckém kraji. Zajistí zaměřování a zpracování geometrických plánů, vytyčování hranic, poradenství s katastrem nemovitostí. Inženýrská a speciální geodézie.

Firma Ivo Ševr se sídlem v Prostějově za zabývá kompletním zhotovením střech. Nabízíme klempířské, pokrývačské a izolatérské práce a další práce ve výškách. Dále montujeme střešní okna VELUX, provádíme zateplení střech a také opravy všech střešních konstrukcí. Nabízíme také prodej střešních krytin zn. TONDACH a BRAMAC. Součástí naší činnosti ...

Firma zajišťuje efektivní, účinnou a dlouhodobou sanaci zdiva.

Elektroinstalace v rodinných domech a průmyslových halách. Instalace datových a televizních rozvodů, zabezpečovací a kamerové systémy. Chytré domy.