VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

Jsme stavební firma, která se zabývá kompletní stavební činností a generální dodávkou staveb a to jak v bytové a občanské výstavbě, tak také v průmyslové výstavbě. Služby: - kompletní stavební činnost, - generální dodávka staveb, - novostavby, rekonstrukce, - zateplování budov, bytů, domů, škol, - střechy - tesařské, pokrývačské, ...

Výroba: - výroba matrací, válend, letišť, pohovek - zakázkový čalouněný nábytek - postele, čalounění dveří, počalounění. Oprava: - čalouněný nábytek.

Naše firma se již od roku 2001 zabývá štukatérskou činností. V rámci naší činnosti rekonstruujeme historické objekty, fasády a také interiéry. Současně také nabízíme zařízení oplechování i výmalbu objektů. Samozřejmostí je spolupráce s odborníky a restaurátory jiných profesí. K restaurování původní štukové výzdoby i k výrobě nových štukových ...

Společnost Josef Morkus se zabývá realizacemi staveb z přírodních ale i konvenčních materiálů. Zejména pak hliněnými omítkami, spárováním roubenek, konopnými izolacemi, marockým štukem a souvisejícími činnostmi při rekonstrukcích starých domů, památkových objektů, anebo stavbě nového nízkoenergetického domu. Praxe v oboru a znalost materiálu nám ...

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Montáže, opravy a revize: - vyhrazená elektrická zařízení - trakční vedení celostátních drah tramvajových a trolejbusových drah - komplexní rekonstrukce trakčního vedení - opravy a údržba SpS, TS, trakčního vedení.

Služby: - obrábění na CNC strojích - zámečnická výroba dílů, sestav - výhradní dovozce objektovacích systémů firmy MFK pro ČŘ a SR.

SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z České republiky. Je tradičním výrobcem odlitků ze šedé litiny. Slévárna disponuje vlastní modelárnou a zaměřuje se na povrchové úpravy a výrobu odlitků například pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl. Působí nejen v Prostějově, ale také v celé České republice a v zahraničí.

Vojtěch Šuba se zaměřuje na čištění a revize komínů a na vložkování a frézování.

Krby. Zateplování - kontaktní nebo bezkontaktní EKORAW - stavby - rodinné domy - budovy. Schodiště. Sádrokartony. Zemní práce - výkopové práce. Rekonstrukce - obklady - dlažby. Realizace a rekonstrukce - RD. Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra.

Stavební činnost Doprava a mechanizace Půjčovna stavební techniky Prodej stavebních strojů Prodej stavebního materiálu Prodej tech. plynu Air Liquide Těžká nákladní přeprava Práce jeřábem Demag Mobilní plošiny

Pálení laserem. CNC vysekávání. Ohraňování. Montáž a kompletace. Svařování. Obrábění. Závitování kovů. Povrchové úpravy.

Zemní a výkopové práce. Demoliční a bourací práce. Nakládací a manipulační práce. Autodoprava.

Společnost REGENA, spol. s r.o. se specializuje na odtavovací stykové svařování kolejnic všech běžných tvarů, regeneraci kolejnic a výrobou přechodových kolejnic pro přechod z jednoho tvaru kolejnice na druhý. Dále mezi naše služby patří manipulace s kolejnicemi soupravou SDK II, opravy drobné traťové mechanizace, zámečnické a kovářské práce. ...

Společnost Vrtaspol s.r.o. se sídlem v Partutovicích v okrese Přerov se již téměř 20 let zabývá jádrovým vrtáním a řezáním betonu. Na základě dlouhodobých zkušeností vám vždy navrhneme optimální řešení vašeho problém a vybereme tu nejefektivnější technologii tak, aby byl vámi zadaný projekt dokončen včas a za předem dohodnutých cenových podmínek. ...

Kamenictví - vlastní výroba nových pomníků - opravy a rekonstrukce starých pomníků - sekání a obnova písma přímo na hřbitovech - žulové desky pro použití např. na parapety, schodiště, obložení krbů - žulové opékací desky

Realizace průmyslových podlah: - nátěry a stěrky z pryskyřice - laminace jímek, nádrží - frézování, tryskání a broušení podkladu - čištění a renovace podlah.

Průmyslové podlahy: - epoxidové podlahy - polyuretanové podlahy umělé tenkovrtvé epoxidové teraco - dekorativní podlahy - pancéřové podlahy - opravy schodů - frézování podlah - pevnostní nátěry.

Stavební společnost: - průmyslové stavby - zemědělské stavby - monolitické konstrukce - betonové podlahy - tenkovrstvé, lité podlahy - výstavba rodinných bytovách domů . Práce: - pokládka dlažeb, chodníků - zemní práce, terénní úpravy - drobné stavby.

Sklápěcí nákladní doprava. Podvalníková doprava. Zemní práce. Prodej materiálů. Autoservis. Pneuservis.

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.