VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby, montáž, práce: - solární systémy pro ohřev vody - solární kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - sestavy na klíč - solární systémy pro ohřev 200 l TV, solární systémy pro ohřev 300 l TV, solární systémy pro ohřev TV s přitápěním - akumulační nádrže - úprava vody - úprava pitné vody pomocí mechanických a ...

Elektromontáže: -elektroinstalace do betonu a panelů přímým frézováním -v bytové i průmyslové zástavbě -elektronické zabezpečovací systémy -automatické vjezdové brány a závory.

Vodo-topo-plyn. Instalatérství a topenářství. Dodávka a montáž topení, plynu, vody, kanalizace.

Opravy a výstavba - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - opravy a výstavby kanalizace

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Podlahové a radiátorové topení, solární systémy, zalití podlahy anhydritem, tepelné čerpadla a kotelny.

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Satvební práce. Zednické práce. Zateplování fasády.

Zateplování. Stavební činnost.

Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.

Zakázkové šití dámských a dětských oděvů. Výroba povlečení pro děti a dospělé z látky dle vlastního výběru.

Michal Boško - P&M podlahy z Rapotína v Olomouckém kraji se zabývá pokládkou a renovací podlah. Naši pracovníci odváději kvalitní práci za přijatelné ceny. Dalšní naší činností je také nákup a prodej nového materiálu jako jsou koberce, PVC a vinylové krytiny, dveře - vchodové i interiérové. Současně zajistíme odstranění starých krytin. Na požádání ...

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.

Sklenářství, výroba izolačních skel, cnc opracování skel: - čiré, probarvené sklo - izolační sklo - bezpečnostní skla - lepení akvárií - pískování - rámování obrazů - polykarbonáty, plexiskla - střešní světlíky - zastřešení bazénů - lepení skla UV technologií - broušení a vrtání skla - výroba sprchových koutů - skleněné stěny a ...

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Geodetické a kartografické práce. Geografické informační systémy GIS. Geometrické plány. Inženýrská geodézie: - vyznačení budov - rozdělení pozemku - věcná břemena - vytyčování hranic pozemku.