Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -úprava interiérů -kuchyně -kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů -renovace kuchyňských linek -výměna pracovních desek, dvířek, dřezů -obložení -koupelna -modernizace koupelen a WC -obložení bytového jádra, nástřik -vyzdění nového jádra -vestavěné skříně na míru -garážová vrata, markýzy -podlahové ...

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis: -plynové kotle DESTILA, BERETA, FERROLI, JOHN WOOD, NEFIT, GMR Skuteč, HOFER -plynoinstalace -vodoinstalace -kotelny -rozvody vzduchu.

Kovovýroba. Výroba: -strojně zámečnická -stavebně zámečnická -obrábění kovů -lisařské práce.

Služby: -bezpečnostní systémy -bezpečnostní dveře, mříže, klíčové systémy, zámky, klíče, kování (maloobchod, služby) -Servisní středisko FAB -Systém generálního klíče MUL-T-LOCK.

Stavební práce: -kamenné a betonové zádlažby včetně dodávky materiálu -klempířské -pokrývačské -tesařské -malířské, natěračské -zednické -výškové -elektroinstalační -zemní práce, 2 traktorbagry, 2 malé pásové bagry, nakladač se spirálovým vrtákem -vodoinstalatérské a topenářské práce -pozink, plast, měď -plynoinstalatérské ...

Klempířské a pokrývačské práce: -seznam odborných dodavatelů ZELENÁ ÚSPORÁM.

Provádím obklady a dlažby, drobné zednické práce, instalatérství, topenářství a další řemeslné práce. Navštivte můj web.

Naše instalatérství a topenářství ke své práci využívá nejkvalitnější a nejlepší materiál. Zákazníkům nabízíme vypracování přesného rozpočtu ZDARMA.

Stala se Vám havárie vodovodního potrubí, topení či plynu? Hledáte odborníka, který kvalitně a v rychlosti odstraní tyto závady? Kontaktujte instalatéra Jiřího Vyskočila z Rakovníka.

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Zámečnictví. Výroba, montáž: -světlíky -boční průsvitné a průhledné stěny pasáží, sportovišť, kanceláří -zastřešení skleníků, bazénů, zimních zahrad, verand, plováren -venkovní přístřešky, čekárny, nástupiště -zastřešení vchodů, parkovišť -dělící stěny, přepážky interiérů -protihlukové bariéry

Výroba, montáž: - vrata, mříže, ploty - ocelové konstrukce - ocelové vazby-krovy - kovovýroba - soustružení - svářečské práce.

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Nákladní autodoprava: - písek - zeminy - štěrk - kamenné drtě. Malířské práce. Zateplovací systémy. Prodej: - plastová okna. Sádrokartonářské práce. Zemní práce. Obkladačské a dlaždičské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce. Zhotovení fasád objektů.

Sanace objektů. Statické zabezpečení objektů. Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Výroba: -ocelové konstrukce. Rekonstrukce: -domy -hydroizolace -infuzní clony.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla. Elektroinstalační práce.

Instalace: - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové sledovací systémy - systémy kontroly přístupu - evakuační rozhlas - anténní systémy a rozvody - elektroinstalace - telefonní ústředny a rozvody - bezdrátové pobočkové telefonní systémy DECT - domácí a bytové telefony - vrátníky - ...

Elektroinstalační práce. Stavba: - inteligentní domy KNX, EIB, KNX, AMX.

Montáž sádrokartonu. Drobné zednické práce.

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Činnost: - projektování elektrických zařízení - inženýrská činnost - dodávky investičních celků na klíč - montáže a opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení a hromosvodů - trafostanice do 35kV včetně revize - dodávky rozvaděčů a transformátorů VN - elektromontážní činnost do i nad 1000 V - výroba ...

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.