Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zeměměřické a kartografické činnosti.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Truhlářství: -zakázková a malosériová výroba, projekce a montáž nábytku.

Stavební firmy. Demontáž dřevěných konstrukcí: -koupě trámů a prken z demolic i červotoč -staré dřevo i červotoč -tesané trámy a podlahová prkna, bednění -demolice -doprava stavebního materiálu -stavební materiál–staré dřevo -dřevěné konstrukce -stodoly–demontáž -špýchary–demontáž -kasárny určené k demolici ...

Služby: -radonový průzkum pro novostavby -radonový průzkum pro rekonstrukce -předkolaudační měření -radonové diagnostiky -realizace protiradonových opatření -provádění izolací -vlhkostní průzkum.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -projekce, poradenství v oboru.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Tepelné izolace: -zateplování plášťů budov kontaktním zateplovacím systémem CHP. Služby: -ekologocká likvidace odpadového pěnového polystyrénu. Výroba, dodávka: -polystyrenové desky EPS 100, 150, 200 -na zakázku další tvarovkový polystyren -balicí materiál pro nábytkáře -systémová deska pro podlahové vytápění.

Truhlářská výroba: -zakázková od návrhu po realizaci -schodiště všech tvarů -interiéry, bytové doplňky -nábytek z přírodního dřeva.

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Nabízíme: -klempířské práce -pokrývačské a tesařské práce -vysokozdvižná plošina -natěračské práce -výškové práce -montáž střešních oken. -rekonstrukce střech i novostavby -přeprava materiálu a sutí.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Poradenství, montáž, servis, revize: -elektrická požární signalizace -detekce plynu -kontrola požárních klapek.

Stavební firma: -bytová, občanská a průmyslová výstavba -stavba rodinných domů -zateplování fasád -obkladačské práce, zámkové dlažby -zemní práce -čištění a údržba vodních toků.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Služby: -čistění-odstraňování sprejových nápisů graffiti -čistění:schody, podezdívky, chodníky z kamene a betonu, fasády, cihlové zdi, dlažby, obložení, kámen, náhrobky a jiné povrchy -bezprašné čištění a renovace schodů -výroba fotokeramiky -přenos fotek na keramiku.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.