Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Izolace: -podřezávání pomocí nerez.desek systém BAUMANN -řezání kamenného zdiva a betonu diamant.lanem -bezplatné poradenství -dlouhodobá záruka

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Vyhotovení účelových map: -základní mapa závodů včetně podzemních sítí -jednotná železniční mapa a vlečkový plán -digitální mapa -ostatní účelové mapy. Geodetické práce: -v oboru inženýrské geodézie -zeměměřičské práce zejména na železnici -vytyčovací práce Prodej: -geodetické přístroje a pomůcky.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Tesařství: -dřevostavby -sruby -krovy, střechy -interiéry -pergoly.

Výroba, prodej: -dubové podlahy -stavební a truhlářské řezivo -tesařské práce -montáž sítí proti holubům.

Práce: -malířské -natěračské -nátěry fasád, oken -speciální nátěry střech a podlah -nátěry konstrukcí -protipožární nátěry -nástřiky VARIOPAINT -nanášení barev zařízením AIERLES.

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Truhlářství: Výroba, dodávka, montáž: -eurookna -dveře (vchodové, vnitřní) -obložkové zárubně -celodřevěná samonosná schodiště -obklady betonových stupňů -obklady stěn.

Stavební truhlářství Výroba: -rekonstrukce památkových objektů -dveře, podlahy, schodiště, obložení stěn a stropů -výroba nábytku.

Truhlářství. Výroba: -dveře, okna. -truhlářská práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Stavební a zakázkové truhlářství. Výroba truhlářská: -kuchyně -bytové doplňky -atypické skříňky -věšákové stěny -stolky. Návrh a realizace interiérů. Sídlo firmy: -České Budějovice, Prachatická 1303/27

Podlahářství. Prodej, montáž, renovace: -parkety -plovoucí podlahy, dřevěné podlahy -koberce, PVC -stavební chemie.

Výroba: -okna, dveře -stavební truhlářství.

Projekce: -elektroinstalace -automatizace technologických procesů.

Výroba: -truhlářská -zařízení, doplňky interiérů.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání