Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební firma: -kompletní střešní systémy -zateplení budov -stavební práce -instalatérské práce -dřevěné a kovové pergoly.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Hlavní náplní naší firmy je montáž elektroinstalací, hromosvodů, anténních systémů, datových sítí - strukturovamá kabeláž, revize a projekty elektroinstalací. Provádíme elektromontáže rodinných domů, obchodů, hotelů, výrobních hal a závodů. Dodáváme tepelnou techniku Buderus a úpravny vod AQUINA.

Služby: -úklidové -kanceláře, hotely, školy, domácnosti, nemocnice, kuchyně, stravovací zařízení -průmyslové objekty a výrobní haly -po řemeslech, půdní a sklepní prostory -venkovní plochy, sníh -údržba zeleně -malířské a natěračské práce -drobné zednické práce -zahradnické práce. Provozovna: -37001, České Budějovice, ...

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Základem naší společnosti je precizní práce, která vychází z 18-leté zkušenosti.Naší prioritou je spokojený zákazník.Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce.Malování bytových i nebytových prostor.Nátěry fasád, střech, podlah.Speciální chemické nátěry(nátěry bazénů, nátěry konstrukcí atd).Provádíme protipožární nátěry(ocelové, kovové, betonové ...

Služby: -malíři pokojů, malířské práce malování bytů -malířské práce nebytových prostor -zedníci, zednické práce rekonstrukce domů, bytů -zateplování a rekonstrukce fasád -natěrači, natěračské práce, nátěry fasád, protipožární a antigrafitové nátěry, vysokotlaké stříkání, nátěry konstrukcí -stavební řemesla dle ...

Služby: -geodetická kancelář -geodetické práce -podklady pro projekty -zaměřování inženýrských sítí -vytyčování staveb -geometrické plány. Prodej, servis: -geodetické přístroje.

Práce: -malířské -natěračské -okna, dveře, fasády.

Služby: -geologické práce -stanovení využitelných vydatností vodních zdrojů -režimní měření vydatnosti a kvality vody -navrhování a revize ochranných pásem vodních zdrojů -návrhy na snížení hladiny podzemní vody pro stavební účely -průzkum rozsahu a stupně znečištění podzemních vod, budování a provozování indikačních a ...

Chov, prodej: -sladkovodní ryby -drůbež-husy. Služby: -rybolov a služby s tím související. Doprava: -dálková přeprava ryb -tel.602235302 Práce: -zemní, výkopové.

Stavební řemesla - čeští řemeslníci v oborech malíři pokojů, natěrači, zedníci a zateplení fasády domů, rekonstrukce, protipožární nátěry Naši malíři pokojů, natěrači, zedníci jsou řemeslníci s vystupováním vůči zákazníkovi na velmi vysoké úrovni. Pro Prahu a České Budějovice.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Dlažby a jejich pokládání.

Montáž: -voda, topení, plyn.

Stavební firma. Práce: -projektová a inženýrská činnost -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování budov -zemní práce -nákladní doprava -specializace na realizaci lékáren -projekt, realizace, vybavení interiérů. Stavební materiály STO: -malty a lepidla pro pokládání, lepení, obkládání -hydraulické malty ...

Betonárka. Výroba: -veškeré druhy betonových směsí -pronájem betonpumpy SCHWING -celoroční provoz -systém jakosti ČSN EN ISO 9002. Provoz: Jindřichův Hradec Jarošovská 753/II - areál Stavcent tel.384326990;606686206 fax 384326991 e-mail j.hradec@cmbeton.cz www.cmbeton.cz

Montáže: -elektroinstalace -hromosvody -přímotopná topení -revize elektro.

Plynovody: -výstavba včetně rekonstrukcí -materiál-ocel+polyethylen. Práce: -montážní -zemní -řezání živic a betonů -jeřábnické -frézování vozovek -protlaky-průměr 50-600 mm, délka 40 m Pronájem: -stavební stroje. Autodoprava: -nákladní.

Stavební firma. Montáž: -sádrokarton.

Práce: -truhlářské. Výroba: -EUROOKNA -vchodové dveře-z masivu -vnitřní dveře -schodiště, zábradlí.

Autoservis: -kompletní opravy osobních i nákladních automobilů včetně dodání náhradních dílů -diagnostika -provoz pneuservisu -příprava na STK -mytí vozidel. Zemní práce.