Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Demoliční a stavební činnost. Práce: -trhací-velkého i malého rozsahu -mícení porostů, příprava území -oprava, nátěry, údržba střech -stavba plotů -řezání asfaltu, betonu. Demolice: -budov -továrních komínů -betonových a železobetonových konstrukcí. Doprava: -nákladní-MULTICAR sklápěč.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Dodávka, montáž, renovace, prodej: -laminátové podlahy Quick Step -dřevěné podlahy Quick Step, Eko Wood -korkové podlahy Likor, KJZ -vinylové podlahy -PVC, linoleum, koberce -renovace parket -značkové výrobky pro podlaháře UZIN -přírodní nátěry na dřevo OSMO -přechodové profily Kügele -brusky Lägler.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Služby: -sádrokartonové konstrukce (podhledy, příčky, kazetové stropy) včetně tepelných izolací, interiérové suché konstrukce.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Truhlářství. Práce: -truhlářské -repliky dřevěných oken a dveří -výroba vchodových dveří a eurooken -zakázková výroba -nábytek z masivu -opravy historického nábytku.

Beton – sanace, opravy, zesilování a ochrana betonových konstrukcí. Sanace, zesilování a ochrana – dynamicky namáhané konstrukce – mosty, dopravní objekty. Zesilování konstrukcí uhlíkovými lamelami a tkaninami. Izolace a ochrana stavebních konstrukcí proti vodě. Osazování vpustí, odvodňovačů a kanalizačních poklopů v komunikacích. Střechy – ...

Výroba: -kovové konstrukce -schody, zábradlí -mříže. Výroba, montáž: -vrata včetně pohonů, dálkové ovládání. Práce: -zámečnické -svářečské -kovářské.

Montáž, údržba, opravy: -elektroinstalace -hromosvody -požární signalizace -revize.

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

Nabízíme instalatérské a topenářské práce, montáže, revize, servis, stavební a dokončovací práce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.