Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba, prodej, poradenství, aplikace: -hydroizolace, ochrana a sanace staveb -stavební chemie -ochranné nátěry -ochrana nádrží pitných vod, vodohospodářských staveb -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí proti korozi včetně aplikace pod vodou -za studena vulkanizující gumové materiály.

Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Projekce, dodávka, montáž: -ústředního vytápění -podlahové topné systémy -ekologické zdroje -voda, plyn.

Služby: -instalatérské a topenářské práce -dodávky zařízení koupelen -domovní plynovody.

Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Na stránkách veselský .cz naleznete ukázky prací, řešení vašich interiérů a exteriérů. Rádi Vám pomůžeme s vhodným výběrem materiálů . Provádíme práce velkého i malého rozsahu. Zaručujeme kvalitu, časovou flexibilitu (po domluvě soboty, neděle a práce přes noc). Dlouholeté zkušenosti předáváme z generace na generaci. Naší předností je flexibilita, ...

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Služby: -inženýrsko-geologický průzkum radonu -hydrogeologie-vodovody -znalecká činnost v oboru hydrogeologie -vrtané studny.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba.

Práce: -výškové -horolezecky -malířské, natěračské -pod vodou -v nedýchatelném prostředí. Pronájem: -vysokozdvižné plošiny -13 až 16 m.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Práce: -truhlářství. Výroba: -zakázková výroba nábytku.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Stavební firma: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba skladových a výrobních hal -půdní vestavby a nástavby -kovové konstrukce -projektová dokumentace -novostavby, rekonstrukce, opravy -demolice, běžná údržba objektů.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: -radiátory deskové, litinové -náhradní díly -kotle litinové, ocelové -podlahové vytápění.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Služby: -brusírna plochého skla -broušení, fazetování skel a zrcadel -nábytková skla, zrcadla -zasklívání vitráží do olova.

Služby: -prodej stavebnich materialu -poradenské činnosti -sádrokartonářské práce.

Služby: -čištění kanalizačních, dešťových, průmyslových potrubí, domovních přípojek a rozvodů -čištění a vývoz tukových jímek, nádob, nádrží, septiků, revizních šachet, olejových lapačů a vpustí -revize a diagnostika potrubí TV kamerou -havarijní služba -nonstop servis -bezvýkopové opravy potrubí. Provozovny: 150 00 Praha 5 Nad ...

Služby: -projektové práce -geodetické.

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.