Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

INTEGRAČNÍ CENTRUM SASOV z.ú. se zaměřuje na pomoc lidem s poruchou autistického spektra.

Sociálně-psychiatrické centrum - Fénix, o.p.s. provozuje centrum duševního zdraví, denní stacionář, poskytuje sociální rehabilitace a ambulantní služby.

Konzultační a inovační společnost pro strategické, ekonomické a procesní poradenství. Vývoj software. Distribuční a implementační partner řešení Aptien. www.aptien.com

Mgr. Magda Shymon se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a terapie.

Psychologické poradenství - psychoterapie. Nabízím: Individuální psychoterapii Psychologické poradenství Terapii partnerského vztahu

28 LET PODNIKÁME V (ONLINE) MARKETINGU. Pomáháme motivovaným lidem s navýšením stávajícího příjmu, aby mohli žít život podle sebe. Podle ověřeného systému vedeme a mentorujeme vybrané lidi JAK SI VYBUDOVAT AKTIVA s minimální investicí a bez rizika jako Vlastníci podnikání Amway.

Centrum sociálních služeb Poruba poskytuje sociální služby: - pečovatelskou službu - centrum denních služeb - centrum pro matky s dětmi - azylové zařízení

Nestátní nezisková organizace. Prevence, léčba a integrace osob ohrožených drogovou závislostí. Ambulantní léčba a poradenství. Poradna pro alkoholové a jiné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - soociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Galerie U Mloka.

Mgr. Tereza Pelantová provozuje soukromou psychologickou a psychoterapeutickou praxi v Brně.

Privátní klinický psycholog v oboru Psychologické poradenství a diagnostika.

Poradenské služby: - vytipování vhodného produktu nebo služby pro podnikání - optimalizace procesů - zavedení nových nebo inovovaných výrobků do výroby - výběr spolehlivých partnerů - ochrana vašeho know-how - zajištění vhodného financování. Marketing. Dotační management.

Služby: -psychologické poradenství, podpůrná psychoterapie, energetické cvičení, formování osobnosti a chování, zmírňuji následky stresu, úzkosti a sociální fobie, pracuji s podezřívavými a paranoidními myšlenkami, řeším krizové situace v oblasti partnerství a manželství, naučím jednat s problémovými lidmi, vyrovnat se s kritikou, zklamáním, ...

PhDr. Romana Boháčová provozuje poradnu intuitivní a celostní psychologie.

Mgr. Marcela Novozámská se zaměřuje na psychologické poradenství, krizovou intervenci a lektorskou činnost.

Mgr. David Danel poskytuje služby v oblasti psychologické poradenství a diagnostiky.

Sociální služby města Havířova: - odlehčovací služby - centrum prevence - služby pro pěstounské rodiny, poradenství pro osoby ZTP - právní poradenství aj.

Centrum sociální péče. -stacionář, -půjčovna zdravotních a rehabilitačních pomůcek, -volnočasové aktivity, -miniškolka, -osobní asistence.

Mgr. Martin Hányš poskytuje terapie pro děti, dospívající i dospělé v Praze.

Mgr. Eva Vavřínová je klinická psycholožka zaměřující se na děti, závislosti, duševní zdraví a onemocnění a na pracovní psychologii.

PaedDr. Hana Vodrážková provozuje psychologickou, pedagogickou a kineziologickou poradnu.

Mgr. Zuzana Čechák Tomášková provozuje soukromou psychologickou praxi pro jednotlivce, manažery i firmy.