Hýčkejte své psí mazlíčky ve studiích, lázních a hotelech. Čeká je kompletní péče, ubytování, hlídání, pravidelné venčení, dlouhé procházky, stříhání, léčebné kůry, ošetření drápků, koupání, krmení dle zvyklostí, případné podávání léků a další aktivity.

Služby: -salon pro psy -stříhání psů -stříhání doma.

Luxusní psí wellness salón. Služby: -standartní stříhání a úprava pejsků -trimování -masáže -barvení -zábaly a koupele -příprava na výstavy. Prodej: -kosmetika pro psy -krmivo -obojky -psí oblečky.

Služby: - stříhání psů - prodej krmiv a chovatelských potřeb

Služby: - stříhání psů - úprava srsti - trimování, rozčesávání - krácení drápků - depilace ušních chloupků - ošetření tlapek - koupání a fénování.

Psí salon: - stříhání, úprava srsti - stříhání drápků - koupaní - čištění, depilace uší.

Salón pro psy. Služby: -kompletní úprava srsti všech plemen včetně voříšků: -stříhání, trimování, koupání, fénování, rozčesávání -ošetření očí, uší, drápků, análních žláz. -poradenství ohledně úpravy srsti, kosmetiky, krmení.

Hotel pro psy. Psí penzion. Celoroční ubytování pro psy (pes), kočky a jiná malá domácí zvířata: -celoroční provoz -celodenní péče -zateplené kotce -možnost pobytu venku.

Hotel pro psy: -celoroční ubytování.

Psí salon, úprava srsti psů: - stříhání - trimování - koupání - vyčesávání - drobné úpravy - poradenská činnost - prodej psí kosmetiky.

Salon pro psy. Úprava psů: -standardní, výstavní, -sportovní, praktická na údržbu - koupání, rozčesávání, trimování, krácení drápků, čištění a vytrhávání chlupů z oušek a pod. Na úpravu je potřeba se předem objednat.Spolehlivé služby - 22 let praxe.

Stříhání psů všech plemen -koupání, sušení a vyčesávání -koupání a vyčesávání/bez střihu/ -trimování -výplachy a čištění uší -stříhání drápků -depilace ušních chloupků -čištění análních žlázy -perličkové koupele -profesionální léčebná kosmetika -spolupráce s veterinářem a dermatologem -provádíme léčebné kůry pro alergické ...

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. Salon Pegy: -stříhání, úprava psů malých plemen. -vše pro Yorkšírské teriéry. Chovatelská stanice Yorkšírských teriérů.

Salon pro psy Služby: -stříhání psů -úprava srsti. -drápky-ošetření.

Hlídání psů v rodinném domě se zahradou. Jednodenní pobyty (školka pro psy). Možnost vyzvednutí psa u majitele. Po domluvě možnost hlídání: - kočka - morče, křeček - papoušek.

Penzion pro psy: -ubytování ve vytápěných boudách -chov -bordeauxská doga -veterinární dohled.

Služby: - hotel pro domácí zvířata.

Služby: -stříhání psů -kompletní péče o srst všech plemen -psí salon.

Nabízím stříhání, koupání, hlídání Vašich psích mazlíčků v domácím, špičkově čistém a bezpečném prostředí. Velká, udržovaná, perfektně oplocená zahrada. Maximální péče, mnoholetá zkušenost. Cena od 150/den, Kutná Hora, tel. 606211493