Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Oprava obuvi, kabelek, tašek, kožených bund. Nabízíme broušení nožů, nůžek a výrobu klíčů. Zakázková výroba obuvi a tašek. Rychloopravna obuvi na počkání (oprava patníků, podrážek, výměna podpatků a zužování obuvi). Výměna zipů Prádelna a čistírna.

Služby: -praní a žehlení prádla včetně odvozu a dovozu zpět k zákazníkovi.

Rychlé praní, škrobení, mandlování a žehlení prádla.

Nabídka služeb v oblasti čištění oděvů, textilních doplňků a plyšových hraček...

Chemické čištění oděvů - košilový servis - regenerace a barvení usní, kůží a kožešinových výrobků americkou technologií SUEDE - LIFE ® - praní a mandlování prádla - čištění pracovních oděvů Zakázkové krejčovství - včetně nadměrných velikostí - opravy a úpravy.

Prodej, dodávka, internetový prodej, e-shop bytového textilu, bytový textil, galanterie. Výroba prošívané přikrývky: -péřové, z dutého vlákna a z dutého kuličkového vlákna. Polštáře: -péřové, z peří, z dutého vlákna, ortopedické polštáře, dětské polštáře. Povlečení: -bavlněné, krepové, flanelové, damaškové, ...

Velkokapacitní prádelna nabízející kompletní servis textilu - zpracování prádla, pronájem a prodej prádla. Vlastní chemická čistírna.

Opravy oděvů, šití, žehlení, mandlování a čištění prádla.

Čistírna - chemické čištění veškerého textilu

Dámské zakázkové krejčovství. Služby: -čistírna oděvů

Kožešnictví. Prodej, poradenství a oprava: -kožené oděvy -kožichy a kůže. Služby-čistírna -čištění a ošetření kožešinových oděvů.

Čištění: - koberce - čalouněné soupravy. Praní a chemické čištění textilních, kožených a kožešinových výrobků.

Čistírna oděvů: - obleky - kabáty - bundy - sukně - košile - svatební šaty - kroje - osušky - potahy - kožené oděvy - pracovní oblečení.

Prádelna Laguna - praní prádla i pro hotely, penziony

Služby: - komplexní úklidové - praní a žehlení prádla - mytí oken, dveří, podlahy. Jednorázový i pravidelný úklid pro domácnosti a firmy. Čistírna oděvů: -mokré čištění -chemické čištění -impregnace oděvů a textilií Prádelna: - praní pro domácnosti a firmy.

Služby: -žehlení -praní -mandlování -svoz a rozvoz prádla

Domov pro seniroy. Jídelna: -rozvoz jídla. Prádelna.

Praní a čištění Čištění - koberce

Služby, čistírna: - čištění peří. Prodej, šití, renovace, přešívání: - péřové výrobky, peřiny, polštáře, přikrývky, deky (prošívané deky a polštáře). V nabídce máme různé druhy sypkovin a také draného husího peří, ze kterého můžeme vyrobit i nové péřové výrobky. Ušijeme jakýkoli rozměr polštáře či přikrývky - i větší deky na letiště ...

Služby : - mandlování - praní - šití konfekce - šití potahů do všech druhů autobusu včetně automobilů - opravy prádla - úklidové práce