Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Praní žehlení a mandlování prádla pro hotely, restaurace, ubytovací zařízení i soukromníky. Služby chemické čistírny. Mokré čištění i praní spacáků, péřových bund, peřin a polštářů. Rozvoz zakázek.

Prádelna, mandlovna: -praní, mandlování, ruční žehlení -opravy oděvů -úklid domácnosti -sběrna chemického čištění. Pro firmy: -praní pracovních oděvů -včetně drobných oprav.

Našim hlavním programem je zakázkové šití společenských oděvů na míru: - Pánských obleků - Pánských košil - Měřenkové konfekce - Kožených a kožešinových oděvů - Svatebních šatů. Dále nabízíme: - Úpravy a opravy oděvů z textilu, kůže a kožešin - Speciální chemické čištění kožených oděvů - Domašťování a dobarvování - Čalounění z ...

Prádelna: - praní, mandlování a žehlení.

Služby: - prádelna - mandlování prádla pro hotely - ubytovací zařízení - restaurace.

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Služby: -sběrna prádla praní prádla ložního, zdravotního, osobního, montérek atd. -chemické čištění-obleky, saka. kalhoty, bundy, kabáty, toalety, deky, merino, předložky -kulmování peřinek, zavinovaček -mandlování.

Prádelna, čistírna. Služby: - praní, čištění prádla, peří - chemické čištění oděvů - mandlování, žehlení - šití péřových polštářů a dek. Půjčovna, pronájem: - pracovní oděvy - nemocniční prádlo.

Služby: - prádelna - čistírna - čištění textilních, kožených a kožešinových výrobků

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Výroba: - péřové přikrývky, polštáře, peřiny, spací pytle. Čištění a praní peří.

Naše služby: - prádelna - úklidové práce.

Nabízíme: - praní prádla a čištění oděvů, peří a šití péřových dek a polštářů.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Služby: -čištění, praní, opravy oděvů -nízké ceny, vysoká kvalita odvedené práce.

Prádelna pro firmy i veřejnost s rozvozem. Výroba profesních oděvů na zakázku. Dodávky ochranných pracovních pomůcek, úklidových a mycích prostředků. Zakázková výroba oděvů pro hotelový personál: - profesní oděvv (v plném rozsahu-od popelky po manažery) - stolní prádla (včetně atypického stolního prádla, scartů, multonů atd.) - ...

Velkokapacitní prádelna zajišťuje praní prádla především pro hotely, ubytovny i rekreační zařízení v Praze a jižních Čechách. Součástí služeb je rozvoz a dodání do 3 dnů.

Čistírna-prádelna. Služby: -čistírna, rychločistírna -prádelna. Čištění: -oděvy -kožešiny, kůže. Sídlo: -Dolní Lhota 148, 76323.

Praní, žehlení, mandlování: -oděvů, prádla pro firmy i osoby.

Expresní textilní čistírna: -čistění oděvů -praní, žehlení prádla.

ČISTÍRNA EXPRES Čistírna, prádelna: - expres čištění do 3 hodin - normální čištění do 24 hodin.

Prádelna: - praní, žehlení pro restaurace, hotely, penziony. Praní zdravotního prádla.