Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Prádelna nabízí: praní se servisem i samoobslužné praní, žehlení košil, mandlování, sušení prádla, praní potahů (např. Ikea) praní záclon a závěsů, praní sportovní dresů pro sportovní kluby praní mopů

Služby - praní prádla - žehlení prádla - úpravy a opravy oděvů

Sběr obuvi, prádla a oděvů k chemickému čištění, praní, mandlování a opravě

Služby: -čištění peří Výroba, šití: -lužkoviny -polštáře -deky -zavinovačky

Služby: -úklidové. -čištění čalouněného nábytku. -čištění kožených sedacích souprav. -čištění koberců. -čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Nabídka praní, žehlení, oprav a údržby oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Prádelna, praní: - osobní prádlo - záclon, závěsů - výrobky z dutého vlákna - ovčí deky - atypické věci (velké záclony, ložní prádlo) - montérky, ručníky, utěrky - opravy pracovních oděvů - žehlení a mandlování. Šití ubrusů, záclon, závěsů i ložního prádla na zakázku.

Služby: -čistírna šatstva (čištění) -veškeré oděvy a doplňky -závěsy -záclony -předložky -přehozy -kožené a kožešinové výrobky včetně domašťování. Dodací lhůta dle přání zákazníka, maximálně 5 pracovních dnů.

Služby: -správa nemovitostí -úklidové práce -praní prádla -čištění koberců a čalounění Práce: -vodoinstalatérské -zednické -podlahářské -malířské -izolační -rekonstrukce

-Praní, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Služby: -praní a zpracování prádla a textilu -praní, žehlení, mandlování.

Praní a mandlování prádla. Možnost rozvozu (při větší zakázce).

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.

Čistírna, čištění: - oděvy - praní, žehlení prádla pro obyvatelstvo, restaurace. - chemické čištění pracovních oděvů, - praní a čištění vojenské výstroje - svoz a rozvoz zakázek.

Garn Zdena Kytírová nabízí: - pánské a dámské krejčovství - šití oděvů na míru i na zakázku - úpravy oděvů šitých, pletených a kožených - pletení na zákázku - hotové výrobky - malosériová výroba - čistírna oděvů - potáhování knoflíků - ruční žehlení - mandlování - praní prádla. Úprava oděvů: - výměny zipů - zkrácení ...

Služby: -speciální čištění matrací a koberců technologií Potema -nabídka praní, žehlení a údržby oděvů, osobního zboží a bytového textilu.

- Systémové služby pro průmysl - Konzultace a zavádění systémů produktivity, pořádku a čistoty, zejména 5S, TOC - Pronájem pracovních oděvů a prádla - Čištění a praní pracovních oděvů a textilu - pronájem a dodávky čistících utěrek a hadrů - Úklid

Prádelna, čistírna: - praní prádla pro hotely, penziony a restaurace včetně svozu - šití péřových přikrývek.