Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.

Provoz sběrny prádelny a čistírny peří.

-Praní a mandlování prádla -Ubytovací služby

Praní a čištění oděvů. Praní a žehlení hotelového prádla. Praní a žehlení pracovního oblečení. Autoservis a pneuservis. Ubytování.

Čištění a praní oděvů a peří. Pneuservis a autoservis. Ubytování v penzionu Park.

-výroba a rozvod tepla -výroba a rozvod elektrické energie -velkokapacitní praní prádla -zprostředkování služeb a pořádání seminářů a odborných školení.

Obchodně-servisní firma. Zajištění - provoz a údržba nemovitého majetku města: - volnočasový sportovní areál: - víceúčelové hřiště - tenisové kurty - fotbalové hřiště s umelým povrchem - tělocvična po pohybové sporty, - wellness, suchá sauna - vířivá vana - sportovní hala pro sporty: - kopaná, volejbal, nohejbal, ...

Čistírna, prádelna: -chemické čistění, praní -oděvy, textil, prádlo všeho druhu -pro firmy i soukromé osoby. Sběrny: -Kyjov, Zelinková -Strážnice, Charita -Rohatec, Andrlova -Žeraviny, Falešníková.

Prádelna, čistírna: - praní, mandlování, žehlení, čistění, impregnace - chemické čištění, praní, žehlení a mandlování rovného prádla pro jednotlivce, restaurace i penziony. - čistění a barvení kožených oděvů a motorkářských kombinéz - čištění kůže, kožešiny, záclony, závěsy, peřiny, potahy - čistíme do 3 dnů expres čištění bez příplatku.

Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží. Ruční žehlení a mandlování prádla.

Čistírna peří, sběrna: - čištění peří pomocí páry - šití prošívaných přikrývek, polštářů - prodej sypkovin - prodej zlevněných péřových dek a polštářů. Nejsme pojízdná čistírna.

Čistírna, prádelna, mandlovna. Služby: - čištění a praní prádla, oděvů - mandlování prádla - žehlení šatů, oblečení - impregnaci oděvů, stanů - domašťování pravých kůží - opravy ložního prádla a pracovních oděvů.

Provozování: - čistírna oblečení a peří. Služby: - praní, čištění oděvů - čištění peří - žehlení. Výroba, šití: - polštářů a péřových dek, polštáře a péřové deky.

Mandlování - prádlo - vypínání - dečky

Prodej: - smíšené zboží. Čistírna - prádelna.

Mandlování - žehlení Úklidové služby - mytí oken plastové i šroubovací - úklid domů, bytů, firem - úklid po malování Čištění čalouněného nábytku - čištění kožené sedací soupravy Čištění - koberce mokrou cestou

Čištění peří párou impregnace silanem ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí, velký výběr sypkovin se záručním listem. Lůžkoviny pro alergiky na zakázku náplň duté vlákno kuličky Akce čištění peří zdarma při kompletní zakázce bez zbytků.Cena deka od 900, - polštář 250, -(vyčištění zdarma+ušití+materiál).Naše další pobočky najdete na ...

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchodní prodej: - péřové peřiny, deky a polštáře - dětské peřiny a polštáře - povlečení - výrobky z ovčí vlny - ekologické prací a čistící prostředky. Služby: - praní a mandlování prádla - sběrna čištění oděvů a čištění peří - chemické čištění peří - 4 fázový proces - prošívání přikrývek ...

Prádelna: - praní - čištění - žehlení.

Služby: - žehlení prádla - mandlování prádla.

Praní prádla pro hotely, lázně a rekreační zařízení.

Služby: -speciální čištění kancelářské a výpočetní techniky -sanitace výrobních technologií -speciální čištění a dezinfekce zařízení v potravinářském průmyslu -úklid po stavebních pracích a malování -extrakční čištění koberců a sedacích souprav -mytí, čištění a ošetření podlah a nábytku -mytí oken, výloh a ...