Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Prádelna, čistírna: - praní prádla pro hotely, penziony a restaurace včetně svozu - šití péřových přikrývek.

Prádelna. Nabídka čištění a praní prádla včetně dopravy.

Prodej: -oblečení pro kojence, kojenecké zboží, textil, galanterie, ponožky -hračky. Opravy: -oděvy, výměna zipů. Šití: -ložní prádlo, závěsy a záclony. Čištění oděvů.

Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.

Praní a servis prádla pro hotely, pensiony, ubytovny, restaurace.

Jsme firma s desetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru péče o prádlo. V naší prádelně používáme nejnovější technologie praní a sušení prádla od značky Miele. Každý přístroj je vybaven voštinovým bubnem, který zajišťuje velice šetrný přístup k prádlu a zaručuje jeho delší životnost. Prádlo zákazníků pereme vždy samostatně.

Prádelna: -praní a žehlení prádla včetně odvozu a dovozu zpět k zákazníkovi.

Praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace, ubytovny, DM, soukromé osoby, … Máme vlastní dopravu do 120km. Svoz použitého a dovoz čistého 3x týdně. Prádlo balíme vždy pečlivě do hygienické folie. V současné době zajišťujeme cca 175 stálých zákazníků.

Praní, žehlení a mandlování prádla pro soukromé osoby, firmy, zdravotnická zařízení, lékárny - rozvoz prádla

Prádelna a čistírna Krystal Praha nabízí praní prádla, čištění oděvů i žehlení, kompletní služby pro hotely, i Vaše oděvy. Prádelna Krystal to jsou komplexní služby, zpracování znečištěného prádla třídění, praní, sušení, žehlení, expedice, včetně každodenního rozvozu a svozu prádla, dle potřeb zákazníka. Provádíme rovněž drobné opravy poškozeného ...

Prádelna: - praní, mandlování, žehlení prádla a jeho rozvážka ( průmyslové praní i služby obyvatelstvu ) Prodej a pronájem: - ložní prádlo

Služby: -velkokapacitní prádelna -čistírna.

Výroba betonové střešní krytiny. Prádelna: -praní prádla -chemické čištění.

Průmyslová prádelna, čistírna. Služby: - praní prádla - žehlení, mandlování prádla.

Prádelna. Provozovny: - Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 910, tel. 556835017, 737238396, mistrová provozu - p. Pašíková - Frýdek-Místek, Těšínská 2135, tel. 558630369, 737238397, mistrová provozu - p. Štreitová.

Prádelna. Čištění peří. Šití peřových dek. Prodej: -čistící prací prostředky.

Nabídka prádelny a žehlírny pro školky, hotely, -žehlíme a pereme ručníky, ložní soupravy, košile a osobní prádlo.Nacházíme se u Mělníka v obci Cítov.

Prádelna, mandlovna a čistírna. Prodej, maloobchod: - prací a čisticí prostředky

Zabýváme se: - čištěním peří - prodej nových péřových polštářů a dek - renovace a výroba péřových přikrývek a polštářů Každý lichý týden máme otevřeno i v sobotu, mimoto dle telefonické domluvy.

Čištění: -kožené oděvy -kůže a kožešiny pravé i umělé -veškeré textilní oděvy -spací pytle -závěsy -záclony -potahy -chemlonové potahy -autopotahy -drobné oděvy -další bytový textil. Velkoobjemové čištění pro organizace: -oděvy -textil. Barvení oděvů. Prádelna: -praní veškerého prádla.

Naše prádelna, nacházející se na česko-německo-polském trojmezí v Hrádku nad Nisou, nabízí šetrné a kvalitní velkoobjemové praní prádla pro ubytovací, rekreační či lázeňská zařízení, dále také pro gastronomická, sportovní a zdravotnická zařízení, průmyslové a kancelářské podniky a školy. Praní prádla nabízíme nejen velkým firmám, ale také ...