FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Maloobchod, e-shop: -Unpro.cz -fotbalové štulpny -v různých velikostech, barvách a provedení -hokejové štulpny -kvalitní materiál -možno dodat s logem sponzorské firmy nebo klubu.

Tenisová škola MK. Služby: - systematické vyučování tenisu - pravidelné turnaje - tréninky pro dospělé i děti už od šesti let věku - minitenis, tenisková školička - tréninky dětí probíhají formou zábavy a soutěží - rekreační tenis - profesionální přístup. Prodej, e-shop, internetový obchod: - tenisové vybavení - příslušenství ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a pilates.

Prodej, e-shop doplňky výživy pro fitness: -aminokyseliny, anabolizéry -dietní nápoje, iontové nápoje -kloubní výživa -kreatin - Creatin -proteiny, sacharidy -spalovače tuku -stimulanty, tyčinky -vitamíny, minerály -ostatní výživa -sportovní doplňky, nářadí -rukavice, opasky -adaptéry, jednoručky -velké činky, lavičky ...

Služby. Fittnes, posilovna. Osobní trénink. Výživové poradenství. Spinning: -indoor-cyclingový trening -na kolech -nejmodernějších a nejlepších spinnerech řady NXT značky Star Trac. Cvičení pro těhotné. Jóga. Bosu. Cvičení pro ženy. Pevné břicho a zdravá záda. Slim box a Power box. Pilates. Služby dětského koutku.

Pohybové studio. -mažoretky - práce s hůlkou, pochod, choreografie -roztleskávačky - fyzická kondice - aerobní rozcvičky -základy tanečního stepu.

Motocyklový tým. E-shop: - moto oblečení Sídlo: Vinohradská 343/6 120 00 Praha 2

Výroba historických zbrojí a doplňků - zbroje, pláty, přilby - kyrys - ruce, nohy - nákrčníky - štíty, rukavice - doplňky zbraně, sekyry, džbány, poháry.

Prodej, servis, oprava: - jízdní kola.

Prodej kol, elektrokol, cyklistického vybavení, oblečení i příslušenství a doplňků. Servis všech typů kol i elektrokol. Půjčovna kol i elektrokol. Prodej zimního, lyžařského i outdoorového vybavení na objednávku. Seřizování lyžařského vázání s certifikátem.

Prodej, výkup a servis všech typů jízdních kol. Prodej použitých silničních kol se zárukou původu za slušnou cenu. Prodej komponentů, cyklo oblečení a příslušenství ke kolu.

FreeFit, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku venkovních sportovních zařízení.

HC Spartak Velká Bíteš (celým názvem: Hockey Club Spartak Velká Bíteš) je český klub ledního hokeje se sídlem ve Velké Bíteši, kraj Vysočina. Klub byl založen v roce 1955 a od sezóny 2007/08 působí v Jihomoravské a Zlínské krajské lize, což je čtvrtá česká nevyšší soutěž ledního hokeje. Klubové barvy Spartaku Velká Bíteš jsou modrá a žlutá. ...

Ondřej Popelka se zaměřuje na prodej rybářských potřeb.

Libor Homolka se zaměřuje na prodej a servis jízdních kol, cyklistických potřeb a sportovního oblečení a obuvi.

Výroba - náplně do manikur Výroba - reklamní předměty Výroba - manikúry Výroba - kožená galanterie Výroba - rybářské potřeby

Pořádání - střelecké závody a přebory Sdružování - střelecké kluby kraje Vysočina