FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Kurzy, cvičení: - Pilates. Masérské služby: - masáže.

Nabízíme cvičení na revolučních strojích POWER PLATE -jednoduché, bezpečné a efektivní cvičení pro všechny věkové skupiny-Novinka v oblasti fitness FIVERIDERS a dále CARDIO. Zdravé a bezpečné opálení dle nových norem EU-SOLÁRIUM+KOLAGEN. Prodej solární kosmetiky a fitness doplňků výživy.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - záclony - bytový textil, bytového textilu - koberce, lina PVC - podlahové krytiny, podlahových krytin. Další provozovny: - kožená galanterie - rybářské potřeby.

Služby: -pořádání sportovních soutěží a závodů -v běhu, -v běhu na lyžích a triatlonu pro sportující veřejnost.

Prodej a servis jízdních kol. Opravy šicích strojů, zahradní techniky. Prodej motocyklů.

Provozovny: -Telč, Náměstí Zachariáše z Hradce 66, tel.:567243019 -Třešť, Barvířská 30, tel.:567224986 -Brtnice, hájenka (hájovna), tel.:567216205.

Tělocvičná jednota Sokol Bedřichov. Sportovní hala. Sokolská všestrannost Pěší turistika Všeobecná gymnastika Lehká atletika Volejbal Nohejbal Kopaná Baseball Stolní tenis Šachy Rock & Roll Sportovní gymnastika Moderní gymnastika Tenis Společenský tanec Mažoretky Jóga

Apian, s.r.o. provozuje e-shop s autosedačkami, oblečením, elektronikou, hračkami, počítači a sportovním vybavením.

Služby, montáž, revize, návrh: -elektroinstalace -slaboproudé elektronické zabezpečovací systémy(EZS), protipožární systémy(EPS), kamerové systémy, televizní a satelitní rozvody, datové a telefonní sítě, domácí telefony a videotelefony, ozvučovací technika, promítací zařízení -silnoproud přípojky, rozvody, ochrana proti ...

Prodej: - sportovní potřeby - lyže

Sportovní obchod pro všechny sportovní potřeby. Prodej, e-shop: -sportovní potřeby -disky, kladiva, koule, oštěpy, pásma, startovací bloky, stopky -badminton, badmintonové míčky, rakety, omotávky, sítě, výplety -bandáže a ortézy koleno, kotník, loket, lameno, tejpovací pásky, záda, zápěstí -baseball míčky, pálky, rukavice, set -beach ...

Přijďte si k nám vyzkoušet originální fitness program. Za doprovodu hudby a pod dohledem odborného instruktora u nás zažijete kvalitní sportovní vyžití. Alpinning je ideální pro všechny věkové kategorie.

Výroba, prodej, e-shop: - outdoorové oblečení.

Služby: -letecké škola -výcvik pilotů -vyhlídkové lety -servis letadel -provozování letadel -zprostředkování nákupu letadel -tandemové seskoky -software Flight Office

Oprava, servis jízdních kol, prodej N.D. na kola a příslušenství, prodej kol na ojednávku.

Služby: -provoz fitness centra -solárium - power jóga - TRX - Bodystyling - H.E.A.T. program - Břišní tance.

Pteam je sportovní tým, který se věnuje dětem a vychovává sportovce. Pteam kids pořádá veletrh hraček na Vysočině. Pteam finance nabízí finanční poradenství.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti in-line bruslení a nordic walking.

Hynek Blažek se zaměřuje na prodej a servis elektro a jízdních kol a příslušenství.