FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Pizzerie - kapacita 100 osob - letní zahrádka Bowling - 4 dráhy 1 dětská

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej, export, import: -jezdecká sedla rovněž kvalitní sedla firmy Wintec -špičková jezdecká výstroj od švýcarské firmy STUBBEN -veškeré potřeby pro chov koní -kompletní výbava pro koně značkovými výrobky jedné firmy -postroje na tažné koně a kočárové postroje -veškerá výstroj pro tažné koně -široký ...

Maloobchod, e-shop: -brýle -chrániče -jízdní kola -lyžařské helmy, SNB helmy -lyže a lyžařské vybavení -sportovní oděvy -outdoor, stany, spacáky -tašky, batohy

Výroba: -oděvy pro sportovní kynologii a volný čas -oblek pro pomocníky, francouzská vesta, bunda -taška pro psy -dle přání zákazníka -úpravy dle Vašich požadavků -prodloužené velikosti -oděv pro děti.

Tělovýchovná jednota. Kuželkářský klub. Kuželna.

Bowling: -2 dráhy pro 2x8 hráčů -kapacita 30 lidí. Druh piva (točené): -Plzeň 12** (Pilsner Urquell) -Gambrinus 10**. Parkování před objektem pro osobní automobily i autobusy.

Třebíč Nuclears z.s. je spolek, který se zabývá rozvojem a propagací baseballu a softballu v Třebíči a okolí. Spolek byl založen v roce 1982 a od roku 1996 používá název Třebíč Nuclears. Tým mužů hraje nejvyšší českou baseballovou soutěž - extraligu. Spolek také podporuje mládežnické kategorie a pořádá různé turnaje a akce. Spolek provozuje ...

Střelnice Poušov: -střelba - objednávky 2 dny předem, poplatek 75, -Kč -půjčovna zbraní (pro použití v areálu) -výcvik pro občany bez zbrojního pasu.

Sportovní výchova dětí a mládeže. Fotbalový klub.

Sportovní kurzy, aerobic, jóga, pilates a příprava zumby.

Prodej, e-shop: - oblečení, obuv a doplňky ADIDAS - čepice - tašky - batohy - ponožky.

Provoz fitness centra. Prodej doplňků stravy, iontové nápoje.

Bazar -potápěčské potřeby Kurzy -potápění Potápěčský klub.

Prodej: -sportovní potřeby -zbraně -střelivo -rybářské potřeby.